Tuesday 21 June 2016

Iphone nereaguje na dotyk

Pokud se i Vám něco podobného stalo, máme tu pro Vás několik málo tipů, pomocí kterých . Displej nereaguje na dotyk. Potom stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti. Nakonec stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí . Potom stlačte a rýchlo uvoľnite tlačidlo na zníženie hlasitosti. Nakoniec podržte bočné tlačidlo, kým sa . Podle webu iFixit se tento problém týká „ velkého množství“ zařízení.


Na vině pravděpodobně jsou dva čipy, jež mají na starosti právě displej. Ty během životního cyklu telefonu ztratí kontakt e. Tento problém má také už svůj název, říká se mu Touch Disease. Příznaky problému se projevují tím, že přestává fungovat displej, resp. Cituje5S nereaguje , mrzne, robí si čo chce.


Teléfon mám úplne zblbnutý. Po odblokovaní teléfónu do pár sekúnd display stmavne, so svetlejšími či tmavšími čiarami a dá sa povedať preblikáva, nič neurobím a otvorí si nejakú aplikáciu, nereaguje správne na moje. Majitele-iPhonu-6-a-6-Plus-si-stez. Pokud tedy nefungují korektně, tak korektně nefunguje ani dotyková vrstva . V poslední době se mi množí servisní případy, kdy mě navštěvují klienti se zaseknutými iPhony a iPady.


Jádro problému tkví ve dvou dotykových čipech umístěných na základní desce mobilního zařízení. Telefony a tablety buď nereagují na dotyk , v horším případě nejdou zapnout. Bohužel se tato chyba začla vyskytovat velmi často po aktualizaci na iOS 9. V mnoha případech je řešení velmi jednoduché a nemusíte tak . Mohlo by vás také zajímat. Nefunguje vám dotyk na iPhonu? Mezi nepříjemné problémy, které někteří uživatelé zaznamenali u iPhonu 4S po aktualizaci na iOS 6. A zatímco na některých přístrojích postačilo zapnout funkce „letecký režim“ a „ nerušit“, vypnout telefon na cca 5–minut a po zapnutí funkce . Apple popisuje aktualizaci následovně: iOS 11.


Zdravím, už delší dobu mě trápí pravděpodobně chyba v telefonu, která spočívá v připojení mobilu do napájení. Když se totiž telefon nabíjí a zároveň leží na rovné podložce, tak nereaguje na dotyky prstů (touchscreen nereaguje ) ;tlačítka ano. Takto nereagoval skoro dva týždne.


Potom začal zázračne fungovať a fungoval tak 4-dní. Potom znovu nereagoval na akýkoľvek dotyk na dotykovej obrazovke. Tak som ho teda napojil na počítač a dal znovu do továrne nastavenia. No Ipod stále nereaguje.


Od dnesniho rana mam stejny problem s X1. SR ani HR nepomohl, zaruku uz nemam, tak premyslim jestli je spatnej digitizer nebo nemuze byt spatnej nejakej.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.