Monday 20 June 2016

Blog o interiérovém designu

Jitka Kobzova Ambience Design Blog. Při své práci jsem neustále obohacována o nové poznatky, čerpám další a další inspirace a nacházím pro mne dosud neobjevené zajímavosti v oblasti interiérovém designu. Ráda bych se s vámi proto touto cestou podělila o své zkušenosti a postřehy. Etický design (záznam webináře).


Záznam webináře o tom, co to znamená zařizovat interiéry eticky si pusťte zde: Bonusy ke stažení: Tahák na etické zařizování (pravidel) Tahák pro vaši marketingovou strategii Potřebujete pomoc s budováním vašeho podnikání? Nevíte, kdo je váš ideální zákazník, jak … napsal Jana .

Online škola bytového designu a podnikání. A kde sledovat novinky a trendy v interiérovém designu ? A pokud uvažujete o založení vlastního blogu, Holly vám dá i nějaké rady, jak vybudovat podobně úspěšný blog , jaký má sama a dokonce pořádá i kurzy (online). Dvoupokojový byt ve stoletém činžovním domě o velikost metrů čtverečních se proměnil v úžasnou otevřenou plochu s jemným designem. Původní dva pokoje architekti z editarchitects zbourali, tedy stěnu, která je dělila a vytvořili vzdušný otevřený prostor. Ten je sice oddělený na jednotlivé zóny, ale slouží k tomu pouze . Web tak přináší českou i zahraniční inspiraci z oblasti bydlení, designu , vaření i cestování.


DIY koláž od Renaty z Anunkblogu.

Jak dokáže barva oživit minimalistický interiér? Opravdu hodně a velice pozitivně. Byt v Tel Avivu je toho důkazem.


Tóny zelené, modré a měděné akcenty mu dodávají ten pravý šmrnc i osobitý charakter. Restaurace NOSTRESS – oáza klidu v centru města. DIY blog o bydlení a vášni pro interiérový design.


Staré je krásné, blog právě o tom. To se dozvíte hned při příchodu na blog k Monice. Píše o bydlení, zahradě, renovaci starých věcí a vyrábění dekorací. Má ráda nápady za pár korun.


Pokud ještě ke všemu obdivujete skandinávský design , Vintage a bílou barvu, pak jste našli spřízněnou duši ve světě bydlení. DesignVille je také blog o bydlení a blog o skandinávském stylu. V našem design blogu píšeme články na téma skandinávského a bytového designu.


Svým klientům často říkám, že při práci s různými řemesly se hodně zabývám detaily. Přišla jsem na zajímavé zjištění…. To, co je důležitý detail pro jednoho (často se jedná o mne), pro druhého znamená něco, co by ho ani nenapadlo řešit (někteří řemeslníci), pro třetího . Jedním z domů, které tomuto trendu dostávají, je tato vila zvaná Valley Villa, o jejíž stavbu se zasloužilo architektonické studio Arches.


Přes její jednoduchý design , co se týče exteriéru, až po útulně působící interiér, který láká k pobytu uvnitř.

Chata nabízí kromě dobré příležitosti k . Jaký blog je největším žroutem času? NEJVĚTŠÍ ZÁBAVOU je pro mě poslední dobou sjíždění BLOGŮ o skandinávském interiérovém designu a hledání pokladů na AUKRU. To nyní pokrývá snad všechna odvětví designu - od grafiky, přes módu, šperky a porcelán, až po interiéry. Několik interiérových designerů se zůčastnilo rozhovoru na aktuální téma bytového designu. Rozhovor pro týdeník PROFIT o interiérovém designu.


HN pre vás vytvorili rebríček najlepších blogov o dizajne, ktoré prinášajú dennú dávku inšpirácie z interiérov, nábytku, módy i jedla. Design Sponge - blog autorky z Brooklynu Grace Bonney. A u posledního příkladu si představte, že píšete blog o interiérovém designu inspirovaném indonéským ostrovem Bali a dovážíte místní výrobky a nábytek. Můžete vyřešit problém lidí, kteří mají styl Bali rádi, ale nevědí, jak jej začlenit do vlastního domova. Výsledkem vašich čtenářů a zákazníků by mohl být nádherný obývací . Blog o interiérovém designu.


Zde píšu o designu, bydlení, interiérech, dekoracích, umění, nábytku a krásných. Nejlepším interiérem roku se podle hlasování odborné poroty v čele s Jiřím Pelclem stal loft Na Hřebenkách architekty Dagmar Štěpánové a jejího studia Formafatal.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.