Thursday 26 May 2016

Stojan na víno bazar

Inzeráty stojan - aktuální inzeráty na Sbazar. Zasíláme Českou poštou, přepravní společností, nabízíme vlastní. Pěkný leštěný masivní stojan na květinu. Mám ještě jeden větší, viz poslední foto.


Krabička na víno - výška - cm. Je v bílé barvě s patinou. Možnost upravit na jakýkoliv. Prodám atypický stojan na víno se zajímavou historií. Stojan na víno z masivního mahagonu.


Drevené a kovové stojany na víno nájdete online na Bazar. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Maminky vědí, že stojan na víno stojí na eMiminu nejméně. Oblečení je po mých dětech nebo z lisu z Anglie, který občas koupím.


Protože spoustu věcí nevyužijeme, tak prodávám dál. U každé věci uvádím její stav a míry, případné nedostatky napíšu či vyfotím. Všetko pre Váš domov od nábytku až po dekorácie. Predám malý stojan na víno na stôl.


Kovový, farba mosadzná patina. Vinařské stroje, bazar na potravinářské stroje Ploché lindry. Tradiční setřásací stojan 1láhví. Elektrický mlýnkoodzrňovač. Blomus Cioso nástěnný držák láhví.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Cena: 25- Rozměry: 0x0xmm. Prodám stojan na víno -výška asi 1m,šířka asi 50cm. Materiál modřín,neošetřeno. Nejsou tam uplné roviny,nejsem truhlář.


Elegantní doplněk do kuchyně či obývacího pokoje na lahví. Nové, nepoužité, prasklý spoj. CHRÁNĚNÁ DÍLNA - TRUHLÁŘSTVÍ A. Tento samostatně stojící stojan na víno bude vynikat, ať už ho umístíte kamkoliv. Tento stojan na víno , vyrobený z tepaného železa, je plně ošetřený práškovým nástřikem, takže vám nezrezaví a bude sloužit i dalším generacím!


Tento hranatý regál na víno pojme až 1lahví vína.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.