Wednesday 18 May 2016

Římská roleta záclona

Klasická římská roleta složená z kazetového profilu pro římské rolety s provázkovým mechanismem, záclony s olůvkem, suchého zipu, laminátových fíbrtyček, kovového těžítka a speciálních řasících pásek s tunýlky. KONSTRUKČNÍ OMEZENÍ: výška: - 275cm, šířka: - 200cm (výška profilu 4cm, šířka profilu 3cm) . Závěsy nejsou vhodné do každého interiéru. Možná patříte k těm lidem, kteří dokonce ani žádné závěsy nebo záclony nemají.


Designér na kuchyňská okna doporučuje především římské rolety a překřížené záclony.

Realizujeme aj okenné dekorácie a zároveň šitie závesov. Vážení zákazníci, zde jsme pro Vás připravili ucelený seznam naší kompletní nabídky týkající se římských rolet. K zajištění zastínění okna v ložnici byly nejprve namontovány do stropu hliníkové kolejničky k zavěšení záclon a závěsů. Celý závěsný systém je tak dekorativně překrytý.


Nabízíme veškeré typy římských rolet včetně výroby a montáže. Od běžných látkových rolet se liší tím, že se nenavíjejí, ale skládají v pravidelných skladech vzhůru. Mechaniky - všechny typy, nabízíme zákazníkům za doporučené= . Záclony , rolety , stínění, žaluzie, garnýže.

Velice elegantní spojení rolety a záclony. Látka římské rolety vytváří pravidelné sklady a originálně dotváří interiér vašeho domova. Na rozdíl od klasické rolety, se římská roleta shrnuje (skládá) do velice elegantních vlnek a tím se tak liší od běžných látkových rolet. Velkou výhodou, která podstatně ovlivňuje univerzálnost.


Rímske rolety u nás šité na mieru sú elegantné, vyrobené z kvalitných tkanín rôznych farieb. Skvelá dekorácia do každej miestnosti. Dekoria ako najväčší výrobca roliet ponúka svojim zákazníkom najrozsiahlejší výber. Ponuka roliet sa ovláda šnúrkovým mechanizmom . Látka u římské rolety je připevněna k mechanismu suchým zipem, lehce se demontuje z mechanismu a následné vyčištění látky je velmi jednoduché.


Velké množství materiálů římských rolet můžete prát na 30°C. Látky pro římské rolety používáme ze záclony , dekoračních závěsy nebo roletovinu pro římské rolety , dle. Záleží jen na vašich potřebách. A nejen to, nechejte se inspirovat našimi realizacemi a kombinujte římské rolety se závěsy či záclonami ať už se stejnými nebo rozličnými látkami. Využijte našich odborníků a sestavte si stínění přesně podle . Studio bytového textilu Praha, záclony a závěsy, dekorační látky včetně šití, garnýže, kolejnice, rolety a žaluzie včetně montáže.


Moderní černé pruhy v zácloně.

Okno s obloukovými kanýry. Rohové okno doplněné kov. Ušijeme vám římské rolety na zakázku. Použijeme je všude tam, kde nemáme místo pro závěsy a potřebujeme stínit. Dají se dobře kombinovat se závěsem či záclonou.


Můžeme je použít i do atypických oken, kde ale nebudou mít plnou . Proč objednat Římskou roletu ? Je to moderní a krásný druh stínění.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.