Monday 25 April 2016

Whirlpool mikrovlnka

Speciální technologie 6. Ventilátor a čtyři otvory na vnitřní zadní stěně trouby vhání horký vzduch dovnitř a jídlo se tak propeče zcela rovnoměrně. Jet Stream počete jako v tradiční troubě. I výsledky vaření jsou stejné - perfektně upečené, šťavnaté jídlo.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Mikrovlnné rúry značky Whirlpool. Vestavné mikrovlnné trouby Whirlpool. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny. Okrem funkcií vás oslní ich moderný dizajn. Funkce Jet Defrost rozmrazí potraviny v rekordním čase.


Na panelu najdete šikovné tlačítkové ovládání s přehledným černobílým displejem. Skvělá 3D distribuce mikrovln! Skladem - ihned k odeslání.

Doprava ZDARMA . Jednoduché mikrovlnné rúry sú určené len. Vysokovýkonný gril a rotácia taniera pracujú súčinne pre dosiahnutie vysokých teplôt potrebných pre upečenie alebo usmaženie chrumkavých jedál len za niekoľko minút. Objednejte servis spotřebiče online. Jsme oficiálním gestorem záručního i pozáručního servisu. Voľne stojaca mikrovlnná rúra, elektronická, 3 6. Dizajn skrine, voľne stojace.


Farba, čierna, nerezová oceľ. Typ varenia, horúci vzduch, rozmrazenie, gril . Whirlpool vo veľmi dobrom používanom stave - k dispozícii od 26. WHIRLPOOL JT 4WH mikrovlnka.


Piešťany (ks), Skalica (ks), Dolný Kubín ( ks), Centrálny sklad (ks). Pozor: skladom posledné kusy. Dátum dostupnosti: Zdieľajte s priateľmi.


Táto mikrovlnka s nadčasovým nerezovým dizajnom spája najväčšie výhody mikrovlnnej a klasickej rúry. Okrem mikrovlnnej technológie môžete využiť varenie v pare, teplý vzduch, kremíkový gril, program pre .

Odporúčaná MOC, 16€, 17€, 14€. Možnosť umiestnenia, Vstavaná, Vstavaná, Vstavaná. Typ mikrovlnky, S grilom, S grilom, S grilom. Mirovlnka je plne funkční. Volně stojící v nerezové barvě, s elektronickým ovládáním.


Průměr otočného talíře 28cm. D distribuce mikrovln Jet Menu Crisp Počet potravinových tříd: Jet Start Jet Defrost Gril Quartz Crisp Autocrisp Autosteam Časovač Dětská pojistka .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.