Monday 25 April 2016

Vinotéka guzzanti gz 29

Termochladicí prosklená duální vinotéka. Je rozdělena na zóny, pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť pro každou zónu. Aktuální teplota je zobrazena na oddělených displejích. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Duální zóna chlazení kapacita celkem láhví, 55l netto kapacita horní prostor pro bílé víno lahví (7°-18°C) kapacita spodní prostor pro . Do termochladící vinotéky Guzzanti GZ můžete uložit až láhví vín. Do horního prostoru pro červené víno lahví a do prostoru pro bílé víno lahví. TERMOCHLADÍCÍ PROSKLENÁ DUÁLNÍ VINOTÉKA GUZZANTI. Vinotéka Guzzanti GZ černá v obchodě Kasa. Termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací.


Kapacita celkem láhví, 55l netto. Kosmetická vada - prohlý bok a promáčklý horní roh dvířek viz foto. Přeprava zboží - osobní odběr.


Přehledné uspořádání vína ve dvou zónách chlazení. Více fotografií pod popisem zboží. Moderní domácí vinotéka s termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru, díky čemuž nabízí mimořádně tichý chod. Hlučnost tak v maximech dosahuje pouze dB, takže je tento model ideální i . Prostorná vinotéka nabízí dostatečný vnitřní prostor pro veškeré vaše víno.


Díky termostatu a duálním zónám vychladíte i vína s různou someliérskou teplotou bez sebemenšího problému. Jelikož je termochladící systém bez kompresoru, vinotéka je . Kompresorová duální vinotéka Guzzanti GZ - kapacita lahví. Dvě nezávislé duální teplotní zóny pro láhví Horní zóna pro bílá vína od 5° do 12°C Dolní zóna pro červená vína od 12° do 22°C Digitální. Minden szakértő értékelni fogják a képességét, hogy a két független zóna - a felső zóna a fehérborok, hogy tartható a hőmérséklet 7-° C, és tart palack.


Az alsó zóna ismét menteni üveg vörösbor. Guzzanti GZ 17DD vám ponúkne priestor až pre fliaš, ktoré budete môcť uložiť do chrómových drôtených políc. Ostatní zákazníci nakúpili v: Cena: 21€ Info v obchode Do obchodu.


Thermoelectric winecooler with glass door.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.