Tuesday 26 April 2016

Nátěr osb desek

Chtěl bych docílit barvy povrchu podobnou jako je dub hnědý, ale rád bych zachoval viditelnou strukturu třísek. Dá se vůbec změnit odstín přírodního dřeva u OSB desek ? Můžete mi prosím poradit jakým způsobem . Osb desky a nater z venku. Zdravim, prosim o radu cim natrit osb desky z venku na zahradnim domku.

Malbu (bude držet na páskách)? Tapety (přijdou mi pracné)? Nátěr (bude držet na páskách)? Můžu je vymalovat přímo nebo tam musím dát tapetu nebo to musím stěrkovat?


Dobrý den, udělal jsem si doma příčku s OSB desek. Co mi doporučíte aby s tím bylo co nejmíň práce a trochu to vypadalo slušně? Z dotazu není patrný požadavek na vzhled . BARVY A LAKY TELURIA, s.

Aby dlouho vydržely a nehnily pro špatný přístup. Na půdě je pochozí podlaha z OSB desek , jen skladovací prostor, není. Výrobce: - Všichni -, Alpina - Caparol, AUSTIS a. Pro vodou ředitelné nátěry je vhodná disperzní penetrce jako např. Výhodou těchto nátěrů je to, že zakryjí drobné nerovnosti, praskliny, či jiná drobná poškození a vytvoří souvislý strukturální povrch. Navíc v případě použití nebroušených desek OSB je třeba vědět, že výrobce nedoporučuje tyto desky brousit o více nežli mm.


Tím se myslí základní i konečné, finální nátěry. Pro mnohé není rovněž dostatečně jasné, jaké vlastnosti tyto desky mají a jakým způsobem by měly být používány. OSB – Oriented Strand Board – jsou plošně lisované desky z orientovaných velkoplošných třísek. Jejich dlouhodobá trvanlivost je významně závislá na kvalitě ochranného nátěru. V případě tohoto použití je možné je lakovat či lazurovat, ale jejich zajímavá struktura vynikne i pod krycím nátěrem.


Vhodné jsou rovněž jako záklopy střech s asfaltovým šindelem a mnoho kutilů je už . Je bezbarvý, hedvábně lesklý, vysoce zatížitelný, určený pro . Chtěli bychom Vás požádat o radu, jakou zvolit povrchovou ochranu pro maximální odolnost. Předem děkujeme za radu. Ve vnějších vrstvách jsou třísky orientovány rovnoběžně s hranou desky, středová vrstva je orientována příčně.


Rozměry, tvar a směrová orientace třísek v jednotlivých vrstvách využívají přirozených vlastností dřeva k dosažení těch nejlepších mechanicko-fyzikálních parametrů desek.

OSB desky nejsou nasákavé jako omítky, penetrace není nutná.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.