Wednesday 27 April 2016

Dům a zahrada liberec 2017

V současné době bohužel výstaviště prochází rekonstrukcí a po dvanácti letech jsme akci museli přesunout do nových prostor. Arena se nachází u sjezdu z rychlostní komunikace, pouhých pár minut od centra města. Otevírací doba pro veřejnost: pátek – neděle 9. Velké parkoviště pro vystavovatele i návštěvníky. Home Credit Arena bude hostit 13.


Snadná dostupnost areny z centra . Pro vnitřní výstavní účely je . Letos nás čeká velká změna – VÝSTAVA SE STĚHUJE DO NOVÝCH PROSTOR HOME CREDIT ARENY. Více na homecreditarena. Solární ohřev vzduchu – dánský systém SolarVenti Industrial – nové modely SolarVenti – kanadské modulární . K dispozici budou jak vnitřní . Liberecké výstaviště ožije ve dnech 22. Co všechno je na výstavě k vidění? Těšit se můžete na novinky z oblasti zahrady , stavby a bydlení, včetně inspirace pro vytvoření nebo zkrášlení zahrady.


Pokud jste již rozhodnuti, můžete se zastavit se svojí poptávkou či využít akční ceny vystavovatelů. Najdete zde opravdu vše, od kytičky na Váš balkon . Jen o nich musíte vědět. Výstav pro zahrádkáře je spousta.


A právě tam dostanete nejvíc věcí pro vaši zahrádku, včetně sazeniček letniček, trvalek nebo zeleniny. Ty nejbližší výstavy najdete zde. Přijďte se nezávazně, nezávisle a především bezplatně poradit s energetickými auditory, autorizovanými inženýry a konzultanty Ministerstva ve dnech 21.


Tato akce je zaměřena na vše ohledně staveb, rekonstrukce a údržby nemovitostí, stejně tak i veškerého zařízení pro domácnost a zahrádkáře. Rádi proto všem zájemcům . Stěhujete se do nového, nebo „jen“ rekonstruujete? Pak si určitě kladete otázku, jak si Váš domov zařídit. Navštivte letošní ročník výstavy.


Plocha arény bude využita pro prezentaci aut v. Kudy tudy: České-soutěže. Přejít na stránku soutěže .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.