Tuesday 19 April 2016

Dřevěné bedýnky

Dřevěné bedýnky a přepravky mohou sloužit jako základ každého dárkového balení. Svou přírodní vůní a variabilitou dokážou příjemně oživit Váš domov. Několik let pro Vás vyrábíme dřevěné bedýnky a přepravky z čerstvého smrkového a borovicového dřeva. Rychlé a spolehlivé dodání bedýnek až k Vám domů.


V případě zájmu o gravírování, nebo více kusů přepravek nás neváhejte kontaktovat.

Naše dřevěné bedýnky a přepravky jsou vyrobeny z borovicového nebo smrkového dřeva prvotřídní kvality. Vyberte si u nás přírodní, opálené ale třeba i patinované bedýnky. Jistě Vás zaujme i náš unikátní nábytek z bedýnek. Knihovny i stoly z bedýnek, nebo třeba pulty.


Dřevěná bedýnka je vděčným stavebním prvkem a regál z dřevěných bedýnek vypadá úžasně. Bedýnky a Vaše přání tesáme do dřeva. Nábytek, nábytkové prvky a jejich originální design, úpravy povrchu dřeva dle staré receptury.

Dárky, dekorace, přepravky, přenosky, dřevěné obaly, reklamní obaly na zboží, dřevěné. Samozřejmostí je zdravotní nezávadnost. Vytváříme originální a ekologické dřevěné bedýnky pro váš domov i podnikání. Připravíme vám bedýnky na míru různé velikosti s barvením či gravírováním. Stěna z dřevěných bedýne.


Pro uskladnění vašich věcí nabízíme v naší nabídce bedýnky a truhlíky, které jsou díky jejich vzhledu také výbornou dekorací. Z nabídky aktuálních inzerátů v bazaru dřevěné bedýnky si jistě vyberete. Pokud na sebe dáte krabice, ušetříte. Upravené na míru: KNAGGLIG. Upřímně si myslíme, že KNAGGLIG je výjimečný výrobek.


Můžete ji namořit, pomalovat, prostě přizpůsobit obrazu svému. Když bedýnka, tak Justwood! Staré dřevěné bedýnky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Stylové dřevěné bedýnky a úložné boxy z Velké Británie.

Dřevěné krabice a přepravky do obchodu i do domácnosti nebo kanceláře. Do dřevěných bedýnek uložíte potraviny, ale také z nich snadno vyrobíte police na knihy. Stačí si jen vybrat, jestli budou vaše nové boxy šedé nebo barevné.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.