Wednesday 23 March 2016

Výroba palubkových dveří

Všechny naše dveře a zárubně vyrábíme . Palubkové dveře typizované 678výšky 1cm. Palubky 92x12mm z obou stran, vevnitř zatepleno polystyrenem. Vodorovné čepování nahoře i dole dveří.


Připraveno pro zámek Fab 60mm s roztečí mm. Věříme, že naše nabídka i ceny plně uspokojí Vaše požadavky. Odpovědi na nejčastěji kladené otázky naleznete zde. Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí truhlářské výroby s převážnou produkcí vchodových a interiérových dveří. Nově v nabídce naleznete i dvoukřídlé palubkové dveře.


Kvalitní dveře z masivu za ceny přímého výrobce. Můžeme se jimi inspirovat při výrobě dveří pro stavby či místnosti, v nichž se nekladou vysoké nároky na bezpečnost a estetický vzhled. Jinými slovy – často vídané praktické prkenné či palubkové dveře , spojené typickým „ zetkem“ z dvojice příčných a jednoho úhlopříčného prkna či latě.


Vchodové palubkové dveře , určené jako vchodové dveře v rámci interiéru. Klikněte na odkaz pro více informací. Obrábění jednotlivých vlysů celomasivních dveří na portálovém obráběcím centru ERGON. Pořiďte si palubkové dveře přímo u výrobce.


Povrchová úprava: nenatřeno. Konstrukce: - palubky 92x12mm z obou stran - vevnitř zatepleno polystyrenem - vodorovné čepování navrchu, vespod dveří - polodrážka 25x15mm - panty šroubovací - připraveno pro . Vchodové dveře provedení palubkové tradiční český výrobek značky TREDO: sendvičová lepená konstrukce - dřevěný rám olepen palubkami z masivního borového (smrkového) dřeva o síle mm vyráběné dle ČSN. Standardně se dodávají bez povrchové úpravy.


Akce na všechny venkovní plastové a hliníkové vchodové dveře a okna sleva. Níže jsou pouze příklady provedení dveří a oken. Nejžádanější dveře , obložkové zárubně - folie, lamino, masivní – vnitřní i vchodové dveře – široký sortiment. Bezpečnostní dveře k ochraně domů, bytů, kanceláří a jiných prostor v domech. Dveře jednokřídlé, palubkové.


DJ004Objednat výrobu dveří na zakázku, nebo poptat podobné dveře : DJ004. Jednokřídlé masivní dveře. DJ005Objednat výrobu dveří na zakázku , . Design zakázkových dveří č. Lze je použít jako vstupní dveře , dveře do garáže, kůlny či sklepa. Zárubně mohou být ocelové i dřevěné. Historie společnosti začala v 50.


Postupem času, jak se společnost rozvíjela, byla zahájena výroba vchodových palubkových dveří. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ADLO - bezpečnostní dveře , Betys - Truhlářství, Truhlářství RenoMM,. V tomto článku najdete postup výroby jednoduchých dveří.


Mnoho takových postupů a tipů najdete v naší publikace Jak postavit malý dům. S touto knihou bude Vaše cesta za vysvněnou .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.