Monday 28 March 2016

Vánoční a zimní záclony

Vánoční záclona v metráži od jediného tradičního českého výrobce. Zimní záclona v metráži od jediného tradičního českého výrobce - bílá. Hledáte vanocni zaclona ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Objednejte si přesně tolik, kolik potřebujete.


Typ: Výšková (požadovanou výšku zvolte prosím níže).

Záclona s pěkným zimním motivem. Požadovanou šířku zadejte do kolonky Množství (v metrech). Materiál: 1 polyester. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma záclona s vánočními motivy. Ptám na něco, co je spojeno s vánoční tématikou, ale zajímalo by mě, či jste někde viděly.


Nabízíme široké množství produktů v této kategorii. Sváteční interiérová výzdoba může vypadat různě. Pokud nejste na řetězy, sošky a jiné serepetičky, zaměřte se na bytové textilie.

Parametry: Provedení: žakárové. Tylex Letovice, akciová společnost, je tradiční český textilní výrobce. Vyrábí a nabízí: – textilní aplikace do interiéru: pletené záclony , voály, ubrusy a závěsy, prodávané ve formě metráže, polokonfekce i konfekce – pletené . Okouzlující dekorace do Vašich oken na zimní a Vánoční. Udělejte si domov ještě krásnější!


Jedná se o záclonu bez závěsu. U varianty je nakolorovaný každý lichý motiv. Skladem je pouze záclona ve variantě - bílé provedení. Tato nabídka od prodejce ps-es byla archivována dne 27.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 8Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Nádherná zimní záclona s motivem sobů ve dvou výškách.


Toto zboží objednávejte v centimetrech. Cena je uvedena za cm. Podle zvoleného střihu a ušití mohou podtrhnout jeho čistý design nebo naopak zjemnit jeho strohé.


Závěsy, záclony - vánoční zimní záclona s chaloupkami, poptávky - koupím, inzerce. Praktické záclony vám také zajistí dostatek soukromí před zvědavými sousedy, závěsy zastíní pokoj pro klidný a ničím nerušený spánek. Ale hlavně pomáhají tepelné izolaci bytu - správná záclona nebo závěs zajistí, aby vám v zimě teplo zbytečně neunikalo ven oknem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.