Tuesday 22 March 2016

Starožitný nábytek praha

Navštivte nás na Nákladovém nádraží Žižkov a přesvědčte se sami! Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek , obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla.


Starožitný nábytek prodej a výkup za výhodné ceny. Online výkup, prodej obrazů.

Aukce uměleckých předmětů. Luxusní starožitnosti obrazy, starožitný nábytek , hodiny, zbraně, sběratelství, sochy, veteráni, technické kuriozity. Vám s radostí představili výstavní a prodejní galerii sídlící v centru Prahy. Galerie nabízí zejména, i když nejen, originální Art Deco design nábytek , ale také dobové interiérové doplňky.


Během své 15-ti leté existence se Galerie vyprofilovala v unikátní projekt, který se originalitou a stabilně vysokou. Nový Antik Bazar zajišťuje výkup a prodej historického nábytku , prodejna u nákladového nádraží Žižkov, art-deco nábytek , historický nábytek. Mám zájem o koupi těchto křesel, koupím pár i jednotlivé kusy.


Platba v hotovosti, slušné a rychlé jednání.

Prodám 4x židle starožitně. Naleznete zde starožitný nábytek , obrazy, obrazové rámy, hodiny a mnoho dalších restaurovaných starožitností z ateliéru Fiala. Prohlédněte si naši nabídku zde na webu nebo nás přijďte navštívit do provozovny na adrese Jateční 4 Praha - Holešovice (naproti restauraci Rustika). Máte rádi věci s historií a vlastním příběhem?


Prodej starožitného nábytku v Praze. Nechcete neosobní nábytek, který si sami smontujete? Pak se podívejte do našeho online starožitnictví a vyberte si!


Otevřeno: dnes do 14:00 . Myslíte si, že máte doma starožitnost a chtěli byste ji prodat? Pokud nám na náš e-mail zašlete fotografii a. Bytove doplnky, skrine, komody. Najděte dodavatele pro téma starožitný nábytek. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Nábytek vestavěné skříně. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Provozujeme obchod se starožitnostmi a uměleckými předměty. Specializace na starožitný nábytek.

Dovoz a vývoz starožitností včetně vývozních povolení, celní deklarace, odborného zabalení, dopravy a pojištění.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.