Thursday 24 March 2016

Shrnovací dveře dřevěné bílé

Hledáte shrnovací dveře - bílé ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Rošiřující lamela na plastové shrnovací dveře - bílé, neprosklené. Lamela ke shrnovacím dveřím slouží pro. Madlo na shrnovací dveře - dřevěné bílé.


Plastové shrnovací dveře plné-bílé. Koženkové shrnovací dveře - neprosklené - barva bílá. Naše standardní nabídka odstínů u dřevěných dveří je v barvě přírodní, bílé.


Dále moříme dřevěné dveře do odstínu hnědé, mahagonové, olšové nebo dubové. Samozřejmě vám vyrobíme shrnovací dveře koženkové, dřevěné i . Námi dodávané shrnovací dřevěné a mořené dveře s úzkými skly jsou ideální např. Ta je velmi snadná a zvládne ji skoro každý.


Objednejte ihned a za pár dní je budete mít doma. Materiály Borovice masiv bez suků . Nejpopulárnější dveře z důvodu jednoduchého designu a atraktivní ceny! Málo místa v interiéru, takže se vám v jednom místě potkává více dveří? V tom případě zkuste zauvažovat nad shrnovacími dveřmi. Nejen, že přinesou kýženou úsporu místa, ale.


Interiérové dveře Claudius bílé - plné. Tyto dveře jsou ideálním řešení do menších bytů a koupelen, kde není možné použít klasické dveře. Dveře lze při samotné montáži výškově upravit a dokoupením přídavných lamel je rovněž možné dveře rozšířit, a to až na šířku 19cm. Přídavná lamela rozšíří dveře vždy o 1cm . Vyrobíme na míru podle zadaných rozměrů. Popis: Kvalitní plastové shrnovací dveře od českého výrobce.


Barva dveří: bílé , hnědé, imitace dřeva ( příplatek). Provedení: plné nebo prosklené (až řady oken). Zavírání je řešeno pomocí dřevěného madla a magnetu. Tyto shrnovací dveře jsou ideální řešení do menších bytů a koupelen, kde není možné použít klasické dveře. Tento nový model nahraz Internetový obchod zaměřený na sanitární vybavení a bytové doplňky.


Shrnovací plastové dveře Pioneer dub. Dveře jsou uchyceny v hliníkové pojezdové liště (pouze jedna pojezdová lišta v horní části). Tato lišta je krytá z obou stran dřevěnou krycí lištou, upevněnou na zárubeň.


Z jedné strany jsou dveře na pevno upevněny k zárubni, na protilehlé straně je dřevěné korýtko.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.