Wednesday 30 March 2016

Samolepky na skleněné dveře

Hledáte levné Koupelnové doplňky online? Samolepka na zrcadlo - Ornament. Pomocí této samolepky snadno a rychle vyzdobíte jakékoliv skleněné dveře nebo okna. My Vám nyní ukážeme, jak se dají dekorovat prosklené dveře dle ročního období.


Nemusíte ale lepit pouze na skleněné dveře či okna. Ze všech povrchů jdou dobře sloupnout, jen u .

Dekorační polepy skla, Brno. Pro dekorační polepy skel využíváme fólie s efektem pískovaného či leptaného skla. Jejich aplikací dosáhneme v interiéru zcela nového vzhledu. Typicky se aplikuje na skleněné výlohy a stěny, okna, příčky a dveře.


Tyto designové samolepky se hodí na sprchové kouty, skleněné dveře , okna a další prosklené plochy. Jednoduše nalepovací designové moderní tapety oživí libovolný . Speciální samolepicí fólie je určena výhradně na sklo - fólie propouští světlo a omezuje průhlednost skla. Je vhodná na sprchové kouty a skleněné výplně dveří.

Lze ji použít také na okna místo záclon - zejména v kuchyních, koupelnách a WC. Cena je uvedena za 1běžný metr folie v dané šíři. Této samolepicí fólie lze . Tato samolepka je vhodná do provozoven, barů nebo restaurací, které zákazníkům nabízím volné připojení k internetu.


Polepy skleněných výloh, skla a plexiskla je možno využít k oboustranné komunikaci. Existují celopolepy nebo částečné polepy vytvořené řezanou grafikou. Zde se jedná o polep samolepkou s tvarovým ořezem, např. Existuje několik typů samolepek , které se k těmto polepům využívají.


Tematické samolepky na sklo ozdobí okna i prosklené dveře. Ať již hledáte vánoční samolepky nebo motivy do dětského pokoje, u nás si přijdete na své. Obchod NálepkyNálepky na okná, zrkadlá a sklá.


Nevybrali ste si z našej ponuky? Vyrobíme Vám tovar podľa Vašich špecifických požiadaviek. Je nám to ľuto, ale pre výraz sme tu nenašli nič. Stupeň průhlednosti závisí na vzoru.


Návin role: m - měrná jednotka = bm ( běžný metr). Vlastnosti: pevnost, odolnost, omyvatelnost, snadná aplikace i následná údžba, dlouhá životnost. Podklad: nesavý, čistý a hladký povrch.

Oboustranné samolepky - tzv.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.