Tuesday 22 March 2016

Náhradní stínidlo koule

Originální náhradní stínítka na světla, lustry, svítidla a lampy EGLO. Náhradní skla, kryty a ostatní příslušenství ke svítidlům. URČENO PRO NÁSLEDUJÍCÍ MODELY SVÍTIDEL,řada 9Poznámka: povrch stínidla je hladký.


Tip: Potřebujete poradit s výběrem zboží? Podrobný výpis zboží Miniatury obrázků. Kč NÁHRADNÍ SKLO NA STROPNICI 3náhradní sklo. Rozbila se Vám část oblíbeného svítidla a rádi byste si jej ponechali?


Prohlédněte si nabídku náhradních dílů. PMMA ( plexisklo) barva: prizmatická čirá průměr hrdla: 84mm. Kč 5Kč skladem - ihned k odeslání 3ks. Stínidla na závěsné a stojací lampy různých tvarů, designů a barev u nás pořídíte za výhodné ceny.


Vybírejte papírové, skleněné, kovové a další stínidla. Prosím měl bych zájem o tuto náhradni kouli k lustru. Nebo nějakou podobnou kouli. Otvor pro kouli na mém lustru je 1cm. Ale může být přiměřeně menší.


Koule se navlíká přes železné plechy. Takže může být otvor o něco menší. Autor: Rostislav Kala - technik Datu1.


E-shop zaměřený na interiérová a venkovní svítidla a osvětlení. V této kategorii naleznete jen zlomek náhradních dílů, kterými disponujeme. V případě, že jste nenašli náhradní díl nebo sklo , neváhejte a obraťte se na naší zákaznickou linku, kde Vám velice rádi pomůžeme. Stylová stínidla na lampy, lustry i stolní lampičky najdete na Bianu.


Elegantním společníkem při čtení se vám stane stolní lampa Bridge. Stolní lampa Bridge je jako stvořená pro moderní designový noční stolek. Dodací lhůta: dostupnost uvedena u variant níže. Tato nabídka od prodejce stepetbyla archivována dne 27. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 1Kč.


Do obchodu Svet-Svitidel. Kontaktujte přímo obchod Svet-Svitidel. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Stínidlo vyrobené z chromu s černou povrchovou úpravou. I díky svému reflexnímu povrchu poskytuje ideální osvěstlení pro každý stůl. Кеш Перекласти цю сторінку 25K náhradní stínidlo koule kouř.


Světelné technické příslušenství.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.