Monday 21 March 2016

Kubis 631 vzorový dům

Kubis 6popis s cenou. KUBIS 6je revoluční novinkou na trhu s dřevostavbami. Dům vznikl v kooperaci s firmou SIEMENS.


Dům obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání, lze jej řídit pomocí PC a chytrých telefonů. Příznivá cena, dostatek prostoru, chytré vytápění, moderní design, vysoký komfort ve standardním provedení. To je jen pár důvodů, proč se stal tak oblíbeným. Nyní již tato možnost není, jelikož byl dům prodán do osobního vlastnictví, ovšem v nejbližší době je plánována výstavba dalších . Moderní bydlení s užitnou plochou téměř 102.


Vzorový dům Brno Bauerova 1 Brno - Pisárky Ing. Dům lze koupit na klíč se základovou . Minulý týden jsme měli schůzku na pobočce v Olomouci, kde je přesně tento dům postavený jako vzorový. Je kompletně zařízený a je možná prohlídka. Každý ma jíné požadavky, ale s manželem jsme se shodli, že právě obývací pokoj je opravdu velmi malý.


Zvlášť když se ze zádveří vchází přímo do . Firma RD Rýmařov ho postavila za pouhých . Představujeme koncept inteligentního domu. V ceně pergola, základová deska a doprava! Tento sofistikovaný systém Vám ušetří . Prohlížení katalogů s rodinnými domy má svoje výhody. Nic ale nemůže konkurovat tomu, když dům vidíte naživo. Poznáte skutečné dispozice domu.


Druh: Rámová dřevostavba. Zobrazit detail domu. Aktuálně začínají venkovní práce, srovnání terénu, zasetí trávy apod. Sledujte dokončování domu on-line, již brzy budeme montovat kuchyňskou linku LAMONT. Pokud se pro něj rozhodnete, můžete pomalu začít volat stěhovací firmu, protože dům bude za pouhý měsíc připraven k nastěhování.


Dodáváme kvalitní nové montované dřevěné rodinné domy a malé domky na klíč. Montované rodinné domy vynikají rychlostí výstavby, nízkou pořizovací cenou a hlavně velmi dobrými tepelnými vlastnostmi. Můžete si vybrat z rozsáhlé nabídky nových rodinných domů na klíč.


Když už tu vidím i tu 632- právě váháme jestli 6nebo 632. Od srpna má být postaven vzorový dům v Olomouci, tak jsme zvědavi. Do vzorového domu Vás můžeme doprovodit či Vám zajistit termín. Níže naleznete kontaktní informace na vzorový dům u Olomouce - Hněvotín, a tel.


Kuchyňa spojená s obývacou izbou tvorí moderný otvorený priestor, ktorému na svetlosti pridáva francúzske okno vedúce na terasu. Medzi ďalšie miestnosti na prízemí patrí praktické zádverie, pomerne priestranná chodba, izba pre hostí a . Případně se s ním můžete setkat přímo ve vzorovém domě v Ústí nad Labem. Při této schůzce Vám budou poskytnuty potřebné informace, včetně reálných zkušeností se životem v domě od RDR. Jako přímý vlastníci nabízíme novostavbu domu od zavedené a solidní firmy RD Rýmařov.


Bydlení v domě KUBIS je velmi úsporné a komfortní pro celou rodinu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.