Thursday 31 March 2016

Jezdecky informacni system

Organizací zastřešující jezdecký sport v České republice (discipliny skoky, drezura, všestrannost, spřežení, voltiž, reining, vytrvalost a parajezdectví). Používáte nepodporovanou verzi Internetového prohlížeče. JIS nemusí v této verzi fungovat správně a ČJF negarantuje pro tento prohlížeč žádnou uživatelskou podporu. Doporučujeme instalaci moderního internetového prohlížeče. Site engine by Andrej Ramašeuski.


Upozorňujeme, že na kanálu České jezdecké federace jsou již vloženy některé díly instruktážních videí k práci s novým programem JIS. Galavečer ČJF, během něhož proběhne. Caddy ALU Steel - praktický vozík na sedlo s kapso. Praktický vozíček na sedlo s kapsou na drobnosti (např. čištění).


Vyrobeno z nerezové ocel. Plechová zamykatelná skříňka zdarma. Nabízím plechovou zamykatelnou skříňku zdarma . Jedná se centrální informační systém pro vedení evidence a správu členské základny České jezdecké federace.


Dále slouží k vedení kmenových databází subjektů a sportovních koní, k evidenci sportovních akcí ( sportovní kalendář) včetně importu a zpracování výsledků jezdeckých závodů. Správa nově přechází přímo na subjekty ( jezdecké kluby), které si budou moci svou agendu spravovat sami. Jezdci v gala spojeného s 3. Národním domě na Vinohradech v Praze.


JK Slupenec nabízí pro začátečníky i pokročilé vyjížďky do okolí Českého Krumlova lesem i loukami. Zaměřuje se na jezdeckou výchovu dětí a na individuální programy pro návštěvníky Českého Krumlova. Turistické informační centrum v Jablonci n. Jablonce a Jizerských hor, propagační materiály, info o ubytování, stravování, dopravě, kulturních a sportovních akcích. Zakoupíte u nás širokou škálu suvenýrů a regionální . Příslušný úřad: Krajský úřad Jihomoravského kraje.


Stanovisko dle §45i odst. UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY ČLENY TJ KRAKONOŠ TRUTNOV - NOVÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM ČJF. Od letošního roku platí nový informační systém (JIS) ČJF. Z toho vyplývají i změny pro všechny naše členy. Ušlechtilí koně patří do Vondrova už bezmála půl tisíciletí.


Dvůr Vondrov prošel během své historie několika stavebními úpravami, ale jeho historický vzhled byl zachován. Rozprostírá se v přírodním prostředí mezi rybníkem Bezdrev a areálem ZOO Ohrada. Síť hipotras v celkové délce 8kilometrů se nám pěkně propojila s Pardubickým krajem - viz jejich zobrazení na turistickém mapovém portálu Tourmapy. Hlavním cílem klubu je oslovit jezdeckou mládež, naučit jí jezdit a tím se dostat do přímého kontaktu s koněm a pak porozumět jeho myšlení. Jezdectví , časopis milovníků koní.


Výcvik se provádí za stálého dozoru kvalitních trenérů v přírodě nebo v jezdecké hale.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.