Friday 12 February 2016

Žáruvzdorná barva na výfuky

Emailový nátěr je rychlesnoucí, vysoce trvanlivý, odolný proti vysokým teplotám, který netvoří puchýře a neodlupuje se. Je odolný proti působení teplot do 800°C. Používá se na místech s vyšší teplotou jako jsou výfuky, . Emailový žáruvzdorný rychleschnoucí lak, vysoce trvanlivý, odolný proti vysokým teplotám ( do 650°C, krátkodobě do 800°C), který netvoří puchýře a neodlupuje se. Vypaluje se při teplotě 300°C, nutno z. Kvalitní italská žáruvzdorná barva na výfuky do 800°C ve spreji 4ml. Firma Motip Dupli je jedním z největších evropských producentů barev, sprejů a technických přípravků určených k použití v automobilovém odvětví.


V sortimentu naleznete tuningové spreje, podkladní a finální barvy, barvy na brzdiče a chromové spreje. Barva na výfuky která neleze dolů. Alkyton vydrží vysoké teploty do 120C,ale třeba i na brzdy a ták.


Na vejfuky máme v krámě třeba žáruvzdorné barvy od firem Racing či myslím Motip,ale prodáváme i klasickou silikonovou . Existují silikonové žáruvzdorné barvy na kamna ! Já to mám na výfuku taky. Chtěli byste si obravit výfuk , ale nemůžete najít dlouhotrvající barvu za přijatelnou cenu? Ukážeme vám pár rad a příkladů barev, které si můžete pořídit.


Co jsou vlastně žáruvzdorné barvy? Cena produktu bez dopravy. Natírám stím všechny výfuky ,válce na motoru a drží super . Hledáte žáruvzdorná barva ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


MACOTA Tubo je zlatá žáruvzdorná barva ve spreji určená na teplotně odolné nátěry kovů, t. C, pro opravy topných těles, výfuků , kamen, komínů, výfuková potrubí, oblast motoru, grily atd. Ideální pro lakování částí motoru vystaveným vysokým teplotám. Pro vnitřní i venkovní použití. Nátěr na bázi silikonové pryskyřice a pigmentů odolných vůči teplu. Velmi dobrá krycí schopnost, odolný . Popis: Profesionální žáruvzdorná barva ve spreji od italské firmy Macota.


Pískování motorů,Tryskáni motoru,Balotinovani autodilu,Balotinovani karterů, Tryskaní válců,Balotinování hlav,Pískování brzdičů,Pískování převodovek, Ultrazvukové čistění karburátorů,Tryskani elektronů,Silikonová barva , Renovace motodílů, žáruvzdorná úprava autodílů, Lakováni disků, Leštění, Lakovani motorek, . Lze jím natírat vysoce tepelně zatížené díly na celém výfukovém systému osobního automobilu a dvoukolových vo.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.