Wednesday 17 February 2016

Pronto proti prachu bezpečnostní list

Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Použití látky nebo směsi. Nedoporučované způsoby použití. Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu.


Zboží již není v naší nabídce.

Multifunkční sprej proti prachu na různé povrchy. P2Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. P2Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Zamezte dlouhotrvajícímu styku s kůží. Pouze pro profesionální uživatele.


Není vhodný na LC plazma obrazovky, podlahy,. Bezpečnostní upozornění: H2Nádoba je pod tlakepři zahřívání se může roztrhnout.

Univerzální antistatický čistící prostředek odstraňuje prach z kovu, dřeva nebo skla. Obsahuje antistatické složky, které zabraňují opětovnému usazování prachu. Tento sprej není vhodný pro použití . Universální antistatický čisticí prostředek a leštidlo na moderní povrchy a nábytek. Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Všechny informace o produktu Leštidlo na nábytek a přípravek proti prachu Diava spray na nábytek 3ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a. Leštící přípravek na všechny typy nábytku - čistí a ošetřuje nábytek - zanechává vysoký dlouhotrvající lesk, odolný proti vodě bezpečnostní list celá specifikace.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pronto Extra Care cistic na drevo s . Odstraňuje prach a nečistoty, čistí a chrání dřevěné povrchy před každodenním opotřebováním. Prostředek proti prachu. Vhodný na všechny dřevěné povrchy s povrchovou úpravou.


Přidat do oblíbených Odebrat z oblíbených. Nestříkejte do otevřeného ohně, nebo na žhavé předměty.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Po práci si umýjte a osušte ruce. Nevdechujte plyny , dýmy, páry, aerosoly. Při déle trvajícím kontaktu, chraňte pokožku.


Email osoby odpovědné za bezpečnostní list. Telefonní číslo pro naléhavé situace. Toxikologické informační středisko:. Opatření na ochranu životního prostředí. Není nutno provádět žádná opatření k ochraně . Lynn sprej proti prachu , s vůní citronu, 3ml.


Běžná cena s DPH 5Kč. Mefisto čistič na trouby, grily -gel, 500ml, Mefistocisticgrilu. Rivonit čištění konvektomatů (Ecolab), 5kg, rivonit_grillreiniger. Drana čistič na trouby,. Vyberte si zboží z oddělení Leštidla na nábytek a přípravky proti prachu.


Porovnávejte ceny internetových obchodů a uživatelské recenze produktů. Nakupujte chytře na Superkauf.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.