Wednesday 24 February 2016

Kuličkový výsuv hettich

Nabízejí se částečné výsuvy, plnovýsuvy a výsuvy s přesahem. Jedinečné výsuvy Quadro a osvědčené kuličkové výsuvy nabízejí vždy optimální řešení pro komfortní a bezpečné otevírání a zavírání zásuvek v nábytku všeho druhu. Tato technika je jednoduchá, bezpečná, trvanlivá, vyrovnává tolerance a snadno se montuje. Univerzální pro zásuvky o hloubce 2- 3mm.


Ve složeném stavu má výsuv. Kuličkový plnovýsuv s integrovaným samodovíráním, bez tlumení. Jak správně vybrat délku tohoto výsuvu naleznete v souboru PDF v úvodu této stránky. Tento polovýsuv je určený pro hloubku zásuvky 155- 2mm.


TIP pro montáž: do délky zásuvky 4mm se. Detailní popis produktu: Přesný plnovýsuv se zarážkou a pojistkou proti vypadnutí. Zásuvkových výsuvů nabízíme několikero druhů. Mezi nejznámější patří klasické kolečkové (rolničkové) výsuvy , které se používají především pro klasické dřevěné zásuvky z laminovaných desek.


Další jsou výsuvy kuličkové , které v tuto chvíli díky sníženým cenám a implementovanému dotahu s dotlumením klasické . Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Vydrží hodně, ale nosnost je opravdu limitující. Ukázat polohu příspěvku v . Kuličkové výsuvy určené pro celodřevěné zásuvky se vyznačují, až na výjimky, vysokou nosností a stabilitou.


Výsuvy zásuvkové - LAMINO - Stolařské potřeby. Rozdělují se stejně jako většina výsuvů na částečné výsuvy a celovýsuvy. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


V naší nabídce najdete částečné i plné výsuvy , výsuvy rolničkové, výsuvy kuličkové , výsuvy skryté. Levně prodám nábytkové kování, panty, výsuv. Cookies nám pomáhají při poskytování našich služeb. Používáním této webové stránky souhlasíte s používáním cookies.


Popis produktu Cargo HETTICH LINE, pro korpus 150mm PRAVÉ, police, chrom, plný výsuv HETTICH s tlumením. HETTICH výsuvný cargo koš s bočním uchycením plný výsuv tichý chod strana montáže: pravá provedení: chrom pro skříňku: 150mm rozměry: 111x455x538mm . Snadné přestavení vrtacích těles a dorazů pomocí upínacích šroubů. Jednoduché odečtení rozměru v okénku vrtacího tělesa.


Hettich, FGV a jiné viz fotky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.