Thursday 11 February 2016

Kluzáky pod křeslo

Hlavní stranadrobné doplňky a kování k výrobě nábytkukolečka pod nábytek, kancelářské židle, kontejnerová kolečka, kolečka pod křesla , stolky, postelové úložné zásuvky, podnože, kluzáky pod nábytek, kluzné nožičky nábytkové kluzné podložky pod nábytek, nábytkové kluzáky , podnože, podnoží, kluzáky pod nohy . Kolečka a kluzáky - nábytková, židlová a ostatní kolečka a kluzáky. Prvky usnadňující přemísťování nábytku (skříně, židle, křesla , postele, zásuvky, úložné prostory,vozíky) či zajišťující bezproblémový styk nábytku s podlahou. Objednat si u nás můžete kluzáky s nastavitelnou výškou, kluzáky s kolíkem i bez něj, nastřelovací kluzáky atd.


Vybírat vhodný kluzák je možné i podle barevného provedení, tedy v klasické černé, hnědé nebo šedé barvě. Zde naleznete kolečka a kluzáky s průměrem čepu 10mm nebo 11mm. Kolečka plastové na koberec, nebo kolečka pogumované na dřevěné pohlady, parkety, PVC podlahy, dlažbu atd.


Standartní kluzákovou záslepku , Slouží ako náhrada za kolečka , Sada obsahuje ks kluzáků , Vhodné, pokud nevyžadujete pohyb křesla v prostoru - Sconto Nábytek. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt kluzáky pod křesla. Plastové nebo filcové podlahové kluzáky se jednoduše montují na spodní části dřevěných noh našich židlí a křesel. Dokonale ochrání povrch podlahy jako je keramická dlažba, dřevěná nebo laminátová plovoucí podlaha. V neposlední řadě použitím . OBI Samolepicí zajištění proti posunutí Extra soft.


OBI Kovové podložky pod nohy židle s čepem průměr mm. Objevte u nás motivy kluzáky pod křeslo v různých barvách. Pro odvážnější interiérové kreace mohou dobře posloužit výraznější struktury a barvy. Relaxační křeslo SKY, SKY CLASSIC V-A, područky. Herní křeslo RACING III.


Opravte svou židli nebo křeslo kvalitními díly z našeho širokého sortimentu. Rozbilo se vám kolečko, kluzák nebo područka u židle? To není důvod k jejímu vyhození. Stačí rozbité příslušenství vyměnit.


Vše potřebné najdete tady u nás. Buďte na chvíli kutilem a vyměňte si to sami, není to nic složitého. Pod značkou Peška - Židle dneška najdete tradici, kvalitu a výrobky s dlouhou životností, se zárukou a kvalitním servisem.


V našem katalogu naleznete nábytková kolečka o průměru - mm, kluzáky a další komponenty. Kluzák Peška - židle a křesla , s. Poradíme Vám s výberem a zašleme Vám včas informaci v nabídce a akčních slevách. Kolečka nábytková a kolečka pro křesla a židle v průměru mm. Pod značkou PEŠKA - Židle dneška najdete tradici, kvalitu a výrobky s dlouhou životností, se zárukou a kvalitním servisem.


Detailní popis pro židle PREZIDENT: kancelářská židle PREZIDENT Výškově nastavitelné židle s područkami. Jiné kolečka nebo kluzáky na židli najdete pod výběrem příslušenství .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.