Thursday 25 February 2016

Francouzský styl života

Mít svůj styl je skvělé, ale nedaří se to každému. Kdo vyniká unikátním stylem, jsou Pařížanky. Zvládnout domácnost, práci a rodinu s . I zde platí jakási vyrovnanost typická pro francouzský způsob života.


Francouzka se nesnaží o dokonalost a nikdy byste ji nepotkaly takříkajíc přeumělkovanou.

Zároveň byste ji nikdy nepotkaly ani v teplákách. Ani když jde jen nakoupit. Přiznejme si, kolikrát se nám stalo, že jsme zrovna v . Ale protože jsme se sešli tady, na mém blogu, kde je radost z maličkostí a ze života ta nejsamozřejmější věc na světě, troufám si říct, že tohle od.


Super článek, já se od francouzek ráda inspiruji, celkově mi prostě přijde, že je jejich styl perfektní :). Hezký článek, přestože francouzský styl nepreferuji. Pro ně totiž není nic a nikdo důležitější než ony samy.


A od toho se všechno odvíjí: Najdou si na sebe tolik času, kolik chtějí, nespěchají a umí si užívat života.

Zůstávají aktivní až do vysokého věku. Nestrhají se, ale procházku si nikdy neodpustí. Smysl pro humor je jejich nejsilnější zbraň proti stárnutí.


Právě sarkasmus, který je ve Francii tak populární, udržuje ženy stále mladé! Existují “šťastnější” Francouzky, které opravdu nákupy nenosí a děti nevyzvedávají. Francouzský školský systém tak trochu ignoruje pojem “pracující matka”. O Francouzích se říká, že umí užívat života a nenechají si ničím narušit pohodu u několikachodového jídla. Abyste mohli prohlásit, že váš byt mluví francouzsky , nemělo by něm chybět následující: 1. Více o tématu: bydleníbytdeky francouzský styl lampypostelpovlečenívenkovský styl závěsy . Sebejistota je klíčem k ženské síle.


Novinářka a spisovatelka Jamie Cat Callanová, která přispívá například do pravidelného sloupku „Modern Love“ listu New York Times, provedla rozsáhlou dotazníkovou akci na mnoha místech ve Francii. K zájmu o svět francouzské ženy ji přivedla její vlastní babička, . Tajemství štíhlých Francouzek… - časopis DIETA. Je to styl , který vás přenese do idylických časů života předešlých generací.


Typickými znaky jsou rustikální ráz interiéru, podlahy z tvrdého dřeva nebo terakotových dlaždic, příslušenství z tepaného železa, jemné tkaniny a starožitného nábytku. Savoir vivre je soubor znalostí, dovedností a pravidel, které vnášejí do francouzské kultury povznášející řád.

Vzhledem k zálibě v dobrém jídle a pití a umění radovat se ze života byla perfektní reklamou na zdravý způsob života po francouzsku. Přestože Francouzi holdují. Američtí badatelé se domnívají, že by vysvětlením mohl být francouzský zvyk jíst všechno, ale v malém množství. Stejně jako Británie má i . To ale neznamená, že je třeba hodit flintu do žita, tzv.


Někdy jsou tady dny, kdy ani neprší ani nesvítí sluníčko. Vykoukneš z okna, a tam nejsou ty uklidňující kulisy jako maminky s dětma v kočárku, běžící sportovci, důchodci držící se za ruce- je tu prostě prázdno. Jen opadaný stromy, magický baráčky a . Pokud si chcete pořídit francouzsky elegantní výbavu, Jan Pokorný doporučuje ladit základ šatníku do neutrálních barev.


Pokud máte rádi francouzský styl života , další informace najdete na stránkách kavaveznamenitouhy. Styl života lidí romského původu je prý v ostrém rozporu s tím francouzským, a proto by se měli vrátit do Rumunska a do Bulharska. Uvedl to v rozhovoru pro francouzskou rozhlasovou stanici France Inter. Veblena dnešní situace utváří zítřejší instituce prostřednictvím selektivního,.


Se zařízením ve stylu Provence získá váš interiér atmosféru středomořské radosti ze života. A to je velmi francouzské! Na jihu Franice je obvyklé, že jsou domy postaveny ve stylu bungalovů s obložením po obvodu a okny až na zem s dřevěnými okenicemi. To, co je pro nás malebnou idylkou ve snech o .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.