Wednesday 24 February 2016

Dvere na zahradni domek

Dveře a okna pro zahradní domky. Rozbilo se vám okno ve vašem zahradním domku? Potřebujete nové dveře pro váš zahradní altán? Pak jste tu na správném místě. V této rubrice najdte pestrou nabídku dveří a oken pro zahradní domky, chaty, altány, boudy na nářadí a další dřevostavby z naší nabídky.


Doporučujeme před sestavením nebo až po postavení chaty celý Váš zahradní domek natřít ochranými lazurami. Veberte si u nás lazuru v odstínu, který se Vám bude pro Váš zahradní domek líbit. Nabízíme Vám jak lazury na vodní bázy tak na bázy syntetické. U obou případů je vhodné zahradní chatu natřít nejdříve . Arrow Kovový domek na nářadí Nürnberg NB 63. Zahradní domek na nářadí o vnějších rozměrech 193×203cm.


Síla stěny je - mm. Domek se velmi jednoduše montuje - palubky se zasouvají do hranolů s drážkami. Střešní krytina : lepenka (lze i šindel).


Základ pod dřevostavbu: Ideálním a nejlevnějším základem pod dřevostavbu je základový rám uložený na zemních vrutech KRINNER. Další možností jsou základové betonové patky, pasy, či celoplošná základová deska. Základy lze objednat spolu s dřevostavbou.


Zastavěná plocha m2. Domek je v základu bez podlahy, kterou lze přiobjednat. Na zakázku zadáváme do výroby okna a dveře do zahradních domků pro tloušťku 28mm. Okno do zahradního domku. Povrchová úprava domku: Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) . U většiny zahradních domků z fošen lze prkna dveřního rámu použít stranově obráceně.


Jak postavit zahradní domek z fošen. Skládáním prken na sebe postavte stěny. Pozor: Při stavbě kontrolujte vodováhou kolmé uložení fošen. Dřevěné zahradní domky typizované nebo na míru, dle Vašich potřeb. Vyrábíme zahradní domky na zakázku i podle vašich rozměrů.


ZAHRADNÍ DOMEK NA NÁŘADÍ AVENBERG x m. VELIKOST : x metru. VÝŠKA DVEŘÍ : metru. SEDLOVÁ STŘECHA MATERIÁL: KVALITNÍ. Postavit nový zahradní domek s posuvnými dveřmi a nový komposter. Odpadní materiál řádně zlikvidovat a jen ten, který bude možné znovu využít nechat na místě.


Velkou pozornost je vhodné věnovat posuvným dveřím, které jsou mnohem funkčnější než jen klasické dveře. Dřevo, kámen bylo vybráno tak, aby zapadalo do . Ke všem zahradním dřevostavbám ( zahradní domky, zahradní chatky) si lze objednat další možné doplňky. K těmto doplňkům patří především okna a dveře navíc.


Výčet možných doplňků najdete vždy na stránce jednotlivé dřevostavby, nebo také v ceníku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.