Monday 29 February 2016

Country life restaurace praha

Veganská restaurace s možností příjemného posezení poskytuje širokou nabídku teplých i studených pokrmů. Dejvická restaurace propojená s naší prodejnou nabízí veganské a vegetariánské pokrmy teplé i studené kuchyně. Nabízíme samoobslužný výběr, pokrmy teplé i studené kuchyně, velký salátový bar, zdravé moučníky a výběr ovocných a zeleninových šťáv. Nabídka restaurace se obměňuje každý den.


Cena se určuje dle váhy pokrmu. Vaříme z dostupných a biopotravin. Všechny pokrmy je možno odnést s sebou. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Adresa: Melantrichova 15.


Nahlásit neaktuální údaje. Tato restaurace nabízí převážně veganské jídlo, ale jelikož nabízí i mléčné výrobky, je zařazena do kategorie vegetariánských restaurací. Nabízí samoobslužný výběr, pokrmy teplé i studené . Country Life (Melantrichova). Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech.


Kontakty, telefon, e-mail, otevírací doba, vlastnosti, rezervace stolu. Každý den je pro vás připravené snídaňové a obědové menu, samoobslužný salátový bar a nabídka sendvičů, moučníků a také čerstvě lisovaných ovocných a zeleninových šťáv. Více zjistíte na portále České hospůdky. Naše prodejna v Dejvicích vám nabízí široký sortiment produktů zdravé výživy a možnost výborného občerstvení v nově otevřené restauraci.


In a world of meat offerings, this is awesome and much appreciated! Please open more in other cities! Tomu, a lokalitě v centru města, jsou úměrné i ceny.


Provozujeme samoobslužnou vegetariánskou restauraci. Velký výběr teplých i studených pokrmů, salátový bar, čerstvé. V Melantrichově ulici se kromě bioprodejny nachází také naše restaurace.


Ta nabízí samoobslužný výběr, teplou i studenou veganskou kuchyni, salátový bar či ovocné a zeleninové šťávy. Interiér restaurace v Melantrichově ulici pochází z dílny architekta Jiřího Vorla. Po prodejnách a restauracích v Praze nyní otevřela svůj první mimopražský obchod v takzvané bráně do centra u Nové Karoliny. Ve vedení firmy od jejího počátku stojí Otakar Jiránek, který .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.