Thursday 18 February 2016

Ceník malířských prací bez materiálu

Přípravné a dokončovací práce. Položka, Cena, Jednotka. Tento ceník malířských prací slouží jako nezávazná objednávka.


Nezdržujte se poptáváním a objednejte si jednoduše malíře u nás. Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu. Do jedné nezávazné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí.

Na základě vašich zadaných položek a . Pokud si chcete udělat předběžný výpočet ceny malířských prací , myslete na to, že ceny jsou stanoveny tak, aby odpovídaly reálné místnosti s okny i dveřmi a tedy se od celkové spočítané plochy tyto . Ceny jsou uvedeny včetně dodávky materiálů , bez DPH. Výše uvedený ceník slouží pro Vaši orientaci. Přesné a konečné ceny s Vámi rádi projednáme osobně, dle charakteru, rozsahu , . Latexový nátěr, 6- Kč. Nátěr fasády bez materiálu , od 4- Kč.


Strhávání tapet, 3- Kč.

Příplatek ve výšce nad m, - Kč. Emailový nátěr stěn, 12- Kč. Lakování oken a dveří, od 22- Kč. CENÍK MALÍŘSKÝCH A LAKÝRNICKÝCH PRACÍ. Potahování tmelem - stěrkování - bez materiálu , 12-, m 2. Přetírání olejových soklů - bez materiálu , 9-, m 2. Speciální barvy na zakrytí nikotinu, . Při práci v lokalitě placených zón, je účtováno parkovné dle místního tarifu.


Doprava nad km, Cena 1km, 15. Tapetování – plastická a podobná tapeta, Cena bez tapety, 1Kč. Stěrkování, Včetně stěrkové hmoty vrstva, Kč. Fládrování, Dle odstínu, 3– 5Kč. Orientační ceny malířských prací uvedené níže jsou uváděné včetně běžných materiálů , neobsahují platnou sazbu DPH a slouží pouze pro Vaši orientaci.


Malba dvojnásobná primalex. Uvedené ceny jsou ve dvou vrstvách včetně materiálu , běžné sádrování děr a trhlin je v ceně. Nejsme plátci DPH, cena je tedy takto konečná bez navýšení o tuto daň! Přehledný ceník malířských prací společnosti TOVR omítky, s.

Podívejte se na náš ceník malířských prací. Hned na první pohled zjistíte, jak výhodné jsou malířské. V ceně je materiál i práce. Zjistěte si cenu malování předem.


Upozornění -uvedené ceny jsou platné za ideálních podmínek (rovné velké plochy, výborný stav zdiva, dobrý přístup atd.). Cena roste úměrně se složitostí natíraných ploch, naopak u velkých rovných ploch je možné sjednat cenu . Malířské práce bez materiálu. Ceník prací a služeb platný od 1.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.