Friday 22 January 2016

Tančírna české budějovice

Příležitostí zatančit si standardní a latinskoamerické tance není mnoho a mimo sezónu ještě méně. Pokud si chcete zopakovat své taneční sestavy, rádi Vás přivítáme v naší TANČÍRNĚ. Nabízíme také kurzy pro ženy a dívky.


Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy, kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu. Realizátor: World Media Partners, s. Hlavní stránka Kalendář akcí Folklórní tančírna.

Pojďte si zatančit jihočeské lidové tance. Místo konání Slavie – spolkový a kulturní dům. Datum a čas konání so 2. Zakázán vstup se zvířaty Akce není vhodná pro děti.


Změna programu a místa vyhrazena. Přístupné pro vozíčkáře Ne. Vstupné Bezplatný vstup. Lords of the Sound Orchestra Kulturní dům Vltava, České.

Кеш Перекласти цю сторінку TANEČNÍ VEČER ( tančírna ) s reprodukovanou hudbou 13. Máte rádi tanec, ale hlučné a stísněné prostory diskoték nejsou pro Vás to pravé? Chcete se pobavit s přáteli, popít kvalitního moku a užít si příjemný večer se standardními a latinskoamerickými tanci? Právě proto jsme pro Vás připravili TANEČNÍ . Volný čas, Sport, Kurzy, vzdělání, konference.


Jany Bednářové, SK Staré Hodějovice a Jihočeská divize Českého svazu tanečního sportu Vás zvou na TANEČNÍ VEČER, který proběhne jakožto . Javier Jesus Escobar Castillo shared his event. Dva skvele party tento tyden :-)! Taneční škola Radka Vondřejce a Ing. Agota Kis-Kovalik and Monika Hlavová like this. Doba, kdy světu vládl úsměv, galantní chování a swing, se vrátila ve středu 27.


O patřičnou hudební zábavu postaralo renomované vokální kvarteto . Místo: Café klub Slávie. Speciální Majálesová edice tančírny ! Místo: Cafe klub Slavie. Rozhlasová tančírna v budějovickém Metropolu.


Budeme tančit ve víru párových tanců v rytmu swingu.

Od 17:nabízíme workshop tance Lindy hop pro úplné začátečníky. Potom přijde na řadu tančírna. Svým nezaměnitelným vzhledem a krásnou okolní přírodou láká dřevěná stavba milovníky kulturních zážitků z celého Česka. Na brněnských či pražských hipsterech publikum zdejších akcí nestojí.


ESKÉ BUDĚJOVICE – Stýská se vám po tanečních ze školních let? Tančírna pro Mamma HELP již zítra v Praze. Pokud chcete švihat nohama jako Fred Astaire a Rita Hayworth nebo se toužebně ploužit po parketu jak v oldschoolovém filmu z New Yorku, . Zavzpomínejte letos na nedožité sté narozeniny legendární americké zpěvačky Elly Fitzgerald.


Budějovice připravil na čtvrtek 26.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.