Thursday 28 January 2016

Prodej tapet brno

Specializovaná prodejna tapet a barev, která se nachází v centru města Brna - střed. Prodej tapet v Brně -město a okolí. Jediný český výrobce tapet nabízí: papírové tapety , vinylové tapety , vlisové tapety , koupelnové tapety , designové tapety , samolepící dekorace. TopDECO Brno vám nabízí unikátní tapety , bytový a hotelový textil, dekorace šité na míru a dizajnové kusové koberce světoznámých značek.


VZORKOVÁ PRODEJNA INKU V BRNĚ. Velký výběr tapet Vám nabízí Vaše OBI prodejna. Kromě toho Vám zde nabízíme velký sortiment příslušenství pro tapetování, jako jsou lepidla na tapety , tapetovací stoly . Vyrábíme originální samolepky na zeď, fototapety, obrazy na plátně. Nabízíme bytové tapety na zeď - vliesové, vinylové i papírové, samolepící dekorace, dodáváme fototapety na zeď, samolepicí tapety a další.


Soustředíme se na kvalitu a originální motivy. Nábytek, bytové doplňky - prodej , montáž. Samolepicí folie, reklamní tabule a nápisy. Internetové obchody, e- shopy.


Tapetujeme a malujeme byty. Kontaktní informace na showroom Diamond design v Brně. Malířské barvy HET a DULUX - namícháme odstíny na počkání. O tapetách víme víc a rádi vám poradíme.


Dovoz a prodej interierových tapet předních evropských výrobců Arte, Hookedonwalls, Sirpi, Emiliana Parati, JanelliVolpi a Calcutta. Otevírací doba Po-Pá: 10. Nebo kdykoliv dle domluvy. Kamenného vrchu вс, мар. Křížová cesta (skaut) апр. - апр.


Martin Hodek – akvarely. Prodáváme dekorační a potahové látky, tapety , koberce, porty a střapce, garnýže a také produkty z oblasti stínící techniky. Vytváříme autorské designové tapety a doplňky, které dají vašemu domovu styl. Přejeme si vás inspirovat. V našem brněnském showroomu jsou Vám k dispozici ve dvou patrech tapety , dekorační a potahové látky, koberce, kvalitní čalouněný sedací nábytek, závěsné systémy, garnýžové tyče a vnitřní stínění.


Díky škále produktů a služeb, které nabízíme, si vybavíte a sladíte interiér na jednom místě. Novinka v sortimentu - luxusní tapety od výrobců z Evropy a USA. K dodávce tapet také zajišťujeme odbornou montáž. Chcete přidat firmu do katalogu? Moderní úpravu stěn vašeho bytu nabízí fototapety.


Na zeď použijte vliesové fototapety na zeď nebo samolepící fototapety za kuchyňskou linku, na ledničku, na dveře nebo na podlahu. Rychlá domluva, vstřícné jednání, skvěle odvedená práce - polep dveří, v brzké době navážu na spolupráci s tapetováním chodby. Pokud chcete levnější materiál než kachličky, podívejte se na obkladové PVC panely.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.