Monday 25 January 2016

Lidl otváracie hodiny cez sviatky 2017

Sviatok vianočný), zatvorené. Hypermarkety, supermarkety a nákupné centrá Martin - otváracie hodiny počas blížiacich sa Vianočných sviatkov , Nového roka a Troch kráľov. Aby ste nemuseli behať po meste a pamätať si, kedy je ktorý obchod otvorený, zistili sme otváracie hodiny najväčších supermarketov a nákupných centier. Pozrite si to jedným klikom. Prísnejšie pravidlá pre otváracie hodiny totiž začnú platiť až v máji, a tak sa na veľkonočné sviatky budú vzťahovať až v budúcom roku.


Na webe nájdete aj najbližšiu predajňu a otváracie hodiny. BRATISLAVA - Ak nemáte ešte nakúpené na blížiace sa veľkonočné sviatky , nepodliehajte panike. Väčšina obchodov bude otvorená podľa štandardných otváracích hodín. Výnimkou je štátny sviatok - Veľkonočná nedeľa.


A preto ľudia budú veľa nakupovať. Nedeľa, pondelok zatvorené. V článku z denníka Plus JEDEN DEŇ sme uviedli nesprávnu informáciu o otváracích hodinách Tesco Stores. Správna informácia je. TESCO: Zatvorené, otvára v nedeľu o 7. TERNO: Zatvorené, v nedeľu otvára podľa bežných otváracích hodín.


KAUFLAND: Zatvorené, v nedeľu otvára podľa bežných otváracích hodín. LIDL : Zatvorené, v nedeľu otvára podľa bežných otváracích hodín. METRO: Otvorené podľa bežných otváracích hodín. Lidl , bežná otváracia doba , bežná otváracia doba , bežná otváracia doba , zatvorené, zatvorené . Tohtoročné veľkonočné sviatky sa pomaly začínajú a vy ešte nemáte nákup?


Otváracie hodiny obchodných reťazcov v rámci východného Slovenska. Nemusíte mať hlavu v smútku. Zistili sme za vás, ako budú otvorené obchody počas blížiacich. Otváracia doba predajní bude prispôsobená tak, aby si mohli zákazníci nakúpiť bez stresu pred zatvorenými sviatkami, no bude záležať na konkrétnej lokalite a na individuálnom rozhodnutí danej regionálnej COOP Jednoty.


V súvislosti s pripravovanými zmenami ale nepredpokladáme, že zatvorenie . Lidl - otváracie hodiny počas sviatkov. Veľký piatok, Veľkonočná nedeľa, Veľkonočný pondelok, 1. Objavte kvalitu a čerstvosť, ktorú v Kauflande dostanete za najlepšie ceny. Taktiež nepotravinové výrobky či produkty našich vlastných značiek. LIDL , Komenského, Martin - Prevádzkovanie siete maloobchodných predajní s potravinami, nápojmi, ovocím, zeleninou, drogériou a doplnkovým tovarom.


Iné to bude najmä na Veľkú noc. Slovenská aliancia moderného obchodu ( SAMO) združuje obchodné reťazce Billa, dm drogerie markt, Kauflan Lidl , Metro a Tesco. Galanta - Tesco, 09: - 11: . Všetky letáky Lidl Všetky zľavy Lidl Všetky predajne Lidl. Informačná kancelária zatvorená! U nás si nemusíte vyberať medzi čerstvosťou, kvalitou a cenou!


Vážení zákazníci, radi by sme Vás informovali o otváracích hodinách našich prevádzok počas sviatkov : Od 24. Nová predajňa LIDL je otvorená.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.