Friday 25 December 2015

Savo original bezpečnostní list bochemie

Molární hmotnost: -(směs). Molekulový vzorec: -(směs). Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Dezinfekční přípravek - průmyslové použití. Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu.


Vyhovuje dodatku II nařízení ( ES) č. REACH), ve znění nařízení (EU) č. Savo Prim Květinová vůně. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Перекласти цю сторінку трав. Identifikace látky nebo přípravku.


Určené nebo doporučené použití látky. Jméno nebo obchodní jméno výrobce: BOCHEMIE a. Místo podnikání nebo sídlo:. Cena bez DPH: 13Kč.


Informace o produktu: Král na trhu čisticích a dezinfekčních prostředků. Je vhodný i pro dezinfekci pitné vody. Stlačte na vyznačených bočních plochách a odšroubujte.


Немає даних про цю сторінку. SAVO Original má bezpečnostní uzávěr. SAVO PRIM moderní koncentrovaný čisticí a dezinfekční prostředek nové generace s parfemací čistí a současně likviduje viry (včetně HIV a HBV), bakterie (včetně TBC), kvasinky, plísně a řasy.


Používá se k mytí podlah, keramických obkladů, zahradního nábytku a dalších předmětů z plastů, kotců zvířat, odstraňuje veškeré . Obchodní název: SAVO Chlor Šok. Telefonní číslo pro naléhavé situace. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy. První pomoc: Při nadýchání odstranit zdroj expozice, zajistit . BEZPEČNOSTNÍ LISTY DEZINFEKČNÍCH PŘÍPRAVKŮ- VÝBĚR.


Popis V neředěné formě se používá převážně k čištění: WC V ředěné formě je vhodný na čištění a mytí:kuchyňského náčiní, které přijde do styku se syrovým masem (prkýnko, nůž apod.), dřezů, ledniček nebo odpadkových košů . Uklízečka v domově mládeže zajišťuje úklid. Dodatečné údaje: EUH2Obsahuje d-limonen. Může vyvolat alergickou reakci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.