Tuesday 22 December 2015

Mořská sůl z mrtvého moře

Mořská sůl do bazénu kg . Tato sůl byla vyprodukována bez jediného průmyslového zásahu, bez použití jakýchkoliv chemických nebo umělých materiálů, bez aditiv či působením . NENECHTE SE NAPÁLIT, KUPUJTE POUZE SŮL . Sůl z mrtvého moře 1kg, mořská sůl do koupele (balení kg). Krystaly této soli jsou zcela odlišné od obyčejných mořských solí , obsahují unikátní komplex minerálů, zejména hořčíku, vápníku, sodíku a draslíku. Sůl působí zklidňujícím a relaxačním účinkem na celé tělo i nervový systém a .

Toto místo je ideální pro astmatiky a alergiky. Mrtvého Moře pro koupele. Netradiční dárek vhodný pro každého člena rodiny. Dopřejte si parádní relaxační koupel s revitalizující mořskou solí.


Uklidněte své tělo i mysl a aspoň na chvíli úplně vypněte. Postačí k tomu příjemná relaxační hudba, zapálená aromalampa a mořská sůl. Sedací koupele se solí z mrtvého moře mají dezinfekční a stahující účinky.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Izrael - The Dead Sea - severní pobřeží. Nasimulovat mořské klima dnes není složité ani ve středoevropském podnebí. Nemusíte tedy cestovat tisíce kilometrů, abyste načerpali sílu mrtvé soli.


Není pravdou, že by každý mohl s tímto nerostným pokladem nakládat. Návod na přípravu koupele: do 1až 1l vody o teplotě až °C vysypte minimálně 2g koupelové soli. Po koupeli trvající minimálně15–minut, se opláchněte vlažnou vodou. Relaxujte dalších až minut v teple. Stoprocentně přírodní sůl do koupele.


Mezi těmito minerály jsou i takové, které nelze najít v žádném jiném moři. Zásadité minerály hořčík, vápník, sodík a draslík se podílejí na odkyselování organismu, zásobují organismus energií a napomáhají metabolismu. Bróm a síra jsou nutné pro zdravou pokožku, zmírňují kožní . Určena pro vnější užití formou koupele. Sůl přináší tzv „PŘIROZENÝ RESET“.


Dunaliella Salina – mořská řasa žijící v mrtvém moři. Má vysokou koncentraci minerálů a stopových prvků. Má blahodárné účinky na celé tělo. Přináší úlevu svalům a kloubům, snižuje bolest a napětí.


Je vhodná také na lupénku, různé druhy ekzémů a další kožní nemoci.

Vysoký obsah minerálů je nejlépe patrný při ochutnávce, kdy minerální sůl je silně hořká a pálivá a na jazyku jakoby taje. Trápí vás akné, suchá pokožka, vyrážka nebo vrásky? Ty jsou vyhlášené omlazujícími i léčivými účinky.


Je to vhodný prostředek jako podpora při léčbě atopického ekzému, ale samotné koupele v mořské soli ekzém neléčí. Nerafinovaná mořská sůl s vysokým obsahem minerálů a jódu. Původní problém, proč atopický ekzém vznikl, tam stále je.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.