Tuesday 22 December 2015

Masodeska

Jedná se o masodesku určenou k porcování masa. Prkénka a krájecí desky). Speciální desky sloužící především ke krájení a zpracování masa a uzenin např. Masodeska plastová, Masodeska plastová, Masodeska plastová. Standardně vyrábíme ve dvou velikostech, nebo také dle přání zákazníka.


Používáním tohoto eshopu s tím . MASODESKA Počet produktů: 2. Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do A, Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně. Masivní bukový špalek s výškou bloku 300mm a nerezovým opásáním. Výborné zpracování masodesky zaručí dlouhou výdrž masodesky.


Dřevěné nohy jsou opatřeny… s DPH. Na požádání naceníme atypický rozm . Vhodná na krájení masa a jiných potravin při domácí zabijačce, v kuchyni atd. Kliknutím zde souhlasíte s jejich používáním. Tento web používá cookies. Nové akční ceny na dávkovače DEB.


Tato deska je vyrobena z bukového dřeva o vlhkosti a napuštěna zdravotně nezávadným olejem. Jako první Vám přinášíme ekologicky odbouratelnou zelenou chemii. Kompletní řadu produktů naleznete v kategorii profesionální uklid. Všechny masodesky jsou vyrobené novým tech. Dřevo svými zdravotně nezávadnými vlastnostmi, přírodním vzhledem i . Prošroubovaná stáhnutá obručí.


Nemýt pod tekoucí vodou! Produkty ze stejné kategorie. Deska krájecí 300x200xmm. Nerezový stojan na desky. Upozornění: poslední kus skladem!


Výrobek má boční úchyty k manipulaci a jeho rozměry jsou 600x400x100mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.