Sunday 20 December 2015

Kovové háčky na zeď

Zde naleznete: Věšáky do předsíně, věšáky kovové , věšáky na oblečení, věšáky na klíče, věšáky na zeď , věšáky háčky , věšáky hliníkové, věšáky dřevěné. Kovové , dřevěné a plastové šatní věšáky a háčky v pestré škále povrchových úprav. Věšáky dodáváme kloboukové, tedy s prostředním velkým háčkem a dvěma malými, dvojháčky, jednoháčky.


Většina věšáků se připevňuje ke steně, či nábytku vruty zepředu, v nabídce máme i háčky , které se montují ze zadní strany. Kovové věšáky, háčky a držáčky na věci jsou účelnými pomocníky v interiérech. Poslouží jako nástěnný věšák na oblečení, háček na klíče i pro jiné účely. Hodí se do celého bytu i do kanceláře.


Barva kovu může být různá, nejen nerezově stříbrná, podoba bývá také variabilní. Setkáme se se zcela jednoduchými a strohými . Celokovový šatní věšák z galvanicky pokovené tyčové oceli pr. ARTUR věšák Cr (dvojhák) DOPRODEJ. Dřevěný věšák na zeď Umbra Flip Designově dřevený věšák s nerezovými vyklápěcími háčky od firmy Umbra.


Věšák na zeď flip je perfektním řešením, háček si vyklopíte pouze pokud ch. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Háčky , ramínka, věšáky, stojany na šaty a němý sluha jsou skvělé pomůcky pro ukládání a organizaci oblečení ať už ve skříních či kdekoliv doma.


Háčky různých barev a stylů, police či věšáky můžete připevnit a pověsit na zdi i dveře a mít tak veškeré oblečení a textil vždy při ruce. Kvalitní kovové věšáky na zeď jsou praktickým pomocníkem tam, kde se nevlezou stojanové věšáky. Věšáky se hodí do předsíně, kuchyně či koupelny, své uplatnění najdou na klíče, oblečení,. Kovový háček na zeď pro pověšení uzdečky, ohlávky, nebo jiného potřebného vybavení. Nabízíme věšáky SIRO, kovové věšáky na stěnu, věšáky do předsíně, věšáky na zeď , zápustné věšáky, háčky.


Tesa tape nabízí opravdu velké množství háčků , plastové i kovové. A všechny mají jedno společné. Připevňují se bez vrtání. A protože věšák na zavěšení je kovový , zvolila jsem si háčky ocelové.


Polovina katastrof s upadnutým háčkem se stává z toho důvodu, že je háček připevněný na neodmaštěnou zeď. Nejen kovové kousky se ovšem dají využít také v kuchyni, kde na ně můžete odložit své oblíbené nádobí. Háček na zeď ze série Hang Up se nabízí v různých barvách. I některé jednoduché kovové háčky jsou zakončeny dekorativní kouličkou a je otázkou, zda pak přes ni „projde“ poutko na oděvu.


Věšák nemusí být jen smutně vyhlížející kousek dřeva s háčky. Pojměte ho jako možnost ozdobit vaši zeď něčím originálním. Vyberte si romantický kovový věšák s ornamenty nebo veselý dřevěný věšák třeba s motivem soviček. Když je málo místa, sáhněte po kovových háčcích nebo plechových cedulkách s obrázkem . Kovové háčky na zeď na stažení záclony, stříbrnočerná patina, 2kusy v balení.


Rozměry: Celková délka cm. Množství: DOSTUPNOST: Skladem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.