Wednesday 23 December 2015

Kate trading praha vysočany poděbradská

Přijmeme prodavače pro prodejnu v Praze Vysočanech , zabývající se . Dvířka Kování Kuchyně - Kate Trading. Praha, Vysočany - Živéfirmy. Кеш Перекласти цю сторінку KATE TRADING s. Firma provozuje kuchyňské studio a nabízí nábytková dvířka či kování.


Kate Trading , kuchyňské studio v Praze : adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Provozujeme velkoobchod i maloobchod s kuchyněmi, dvířky a kováním. Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem dvířek, kování a všeho k výrobě nábytku. Zajišťujeme potisk nábytku. Prodáváme nábytkové rolety ,. Prodej kuchyňských dvířek a zakázková výroba kuchyní.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Partner: KATE - TRADING s. Katalog partnerů vyrobil Internet Stream s. Identifikátor datové schránky: nicfa69. Právní forma: Společnost s ručením omezeným. Klasifikace ekonomických činností - CZ-NACE: Velkoobchod se dřevem, stavebními . Počet zamestnancov: - zamestnancov. Kontaktná osoba: Karel Štefan . Hledáte odborníky na výrobu kuchyní?


Dále se zaměřujeme na výrobu kování,. Městský soud v Praze , odd. Její identifikační číslo je. Formátujeme deskový materiál. Display dealers on the map.


KaTe Trading in Prague, reviews by real people. Základní údaje o subjektu. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Vyhledání podnikatele v obchodním rejstříku . Typ subjektu: Právnická osoba. Zapsal, Finanční úřad pro hlavní město Prahu.


Bankovní účty určené ke zveřejnění: . O Yelp é uma maneira divertida e fácil de encontrar, recomendar e falar sobre o que é bom (e não tão bom assim) em Praga e proximidades.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.