Thursday 31 December 2015

Kanafas zítka

Tradiční výroba českého kanafasu, dekoračních látek a bytového textilu. Jsou nebělené, mercerované, vysrážené (i přesto mohou mít srážlivost - ), stálobarevné při praní do 60°C. Vykazují dobré a trvalé užitné vlastnosti. Lze je libovolně kombinovat jak barevně, tak dezénově. TEXTIL Zítka - výroba bytový textil, kanafas , dekorační látky.


Někdy výrobci používají i do útku přízi ze dvou vláken.

Pro výrobu byla použitá tradiční bavlněná látka - kanafas (kostkovaná látka) a Patchwork (dvouvrstvá tkanina). Vzor na této látce není tištěný ale vytkávaný. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným. Mar Přínos regionální značky vidí zakladatel a majitel firmy Václav Zítka především v reklamě a ve zlepšení viditelnosti na trhu. Objednat si u nás můžete povlečení mnoha materiálů, jako je např.


Nechybí ale také dětské povlečení na postýlky, luxusní povlečení pro vybíravé nebo levné povlečení. Mimo povlečení si u nás můžete koupit prostěradla různých velikostí, ručníky a osušky, pyžama, dámské i pánské . Skupina: Textilní výrobky.

Povlečení s výšivkou a krajkou Václav Zítka. Usnadněte si nákup nastavením cenového rozsahu. Výrobci: Všichni výrobci. Vybrat všechny Odebrat vše. Cena Název Nejprodávanější.


Jsme tradiční český výrobce kvalitního bytového textilu. Nabízíme metráž - kanafas , dekorační látky, košiloviny, dále nabízíme bytové doplňky - ložní povlečení, polštářky, ubrusy, naprony, prostírky, chňapky, košíčky, zástěry a také ručně tkané koberce, polštáře, sedáky a přehozy. Utěrky z kanafasu, zeleno bílé káro SLEVA.


Kuchyňské utěrky v retro stylu. How this site will look like in the search. Bytový textil, kanafas , dekorační látky - Textil Zítka. Jsme rodinná firma založená před lety, která navázala na tradici svých předků , podhorských ručních tkalců. Vyrábíme vlastně navržené vytkáváné látky ze 1 bavlny v různých vzorech a barevnostech.


Román od Frantiska Heritesa. Redaktor Primus Sobotka. Pravëk lidstva evropského“. Gradi damaëkovy na cichy, vyb. Nejvíce využívám tradiční látky, jako jsou kanafas , modrotisk.

Kanafas na cichy, vsech barev, k. Ale i další manšestr, samet, batist (také od českých výrobců , Velveta, Mileta, Veba). Oděvy jsou inspirovány tradičním lidovým oděvem, ale využíván i . Cermáka a Bubeníčka architekty pražské Niklasa, Ullmana, Zitka a Schulze k podání plánů i rozpočtu na divadlo obmýšlené, jež má být spojeno s arenou. Vyrábíme bytový textil, dekorační látky, kanafas , ubrusy a textilní doplňky. Nabízíme ručně tkané koberce, lůžkoviny, košiloviny, dekorace.


Etažér s drôtenými košíkmi retro bytové doplnky, dekorácie do kuchyne a jedálne , na Váš stôl, do domu, do bytu. Redirects, Domain is not redirected. Language settings, Language code detected by us: Cs. SSL configuration, HTTPS is .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.