Friday 25 December 2015

Drevene skladaci dvere

Skládací dveře české výroby v provedení do zárubně nebo na stěnu. Zakázková výroba i přímo na míru v případě atypických rozměrů. Vypracování nezávislé cenové nabídky zdarma. SIKO nabízí natírané, neboli lakované dveře ASTANA.


Dveře můžete mít v různých odstínech akrylových barev podle vzorníku RAL a NCS.

Nabízíme je v jednokřídlém i dvoukřídlém provedení. Shrnovací dveře : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hledáte drevene dvere skladaci ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


SKLÁDACÍ DVEŘE jsou vhodnou koncepcí pro vyřešení problému s omezenými prostory. Tyto systémy jsou široce využitelné v zapuštěných šatních skříních a kdekoliv by mohl nastat .

Posuvné a skládací dveře. Tímto řešením lze zajistit oddělení nebo naopak otevření prostoru uvnitř domu či v zimní zahradě. Jejich hlavní využití je v šatnách, ale třeba i koupelnách.


Dveřní křídla skládacích dveří se při otevření zlomí k zárubni. Díky své konstrukci umožňují účelně oddělovat nebo naopak spojovat dvě obytné místnosti a současně zabírají minimum prostoru. Vybírat můžeme ze dvou . Lze je také použít jako zajímavé oddělení prostoru mezi zimní zahradou a obytným prostorem. Jejich velkou výhodou je fakt, že je lze zcela složit bez nutnosti zužovat prostor fixní částí dveří.


Vyrábíme je v troj až pětidílném provedení v závislosti . V této kategorii Vám nabídneme nábytkové kování pro posuvné a skládací dveře do skříně a interiéru od několika dodavatelů. Najdete zde kování pro skládací dveře do skříní i interiéru a stejně tak i kování na posuvné dveře do skříní i interiéru. Sháníte skládací řešení pro malé prostory? Kování pro skládací dveře Kování pro . V dnešní době jsou již navrženy tak, aby technicky klouzaly hladce a tiše.


Jsou i téměř vzduchotěsné. V malém bytě ušetří mnoho místa a nemusíte se bát, že večerní sledování .

Moderním a luxusním řešením vstupů na terasy, do zimních zahrad nebo jako bezbariérové vstupy do rodinných domů, komerčních prostorů a restaurací jsou FS portály a HS portály. Jejich využití je všude tam, kde jsou kladeny velké nároky na extrémní rozměry za účelem získání i několikametrových otevřených prostor s . Dolní profil k našroubování. Povrchová úprava stříbrný elox.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.