Wednesday 23 December 2015

Dláta tesařská

Japonská tesařská dláta. Ultra-ostré nože s velmi dlouhou životností a ergonomicky tvarovaná rukojeť vám umožní pracovat pohodlně a přesně. Nomi je tvořeno z měkčí oceli, která tlumí rázy a zvyšuje . Masivní tesařské dláto konstruované pro velké zatížení při tvorbě konstrukčních spojů, restaurování, práci na stavbách apod.


HSS je na rozdíl od běžné kalené oceli, u níž relativně hrubá struktura materiálu limituje potenciál ostrosti, má tento inovativní kov extrémně jemnou karbidovou . Z příjemné spolupráce s firmou Narex Bystřice vzniklo toto video.

TIP - aby vám dláta vydržela déle ostrá. Ze zkušenosti vlastní práce a truhlářských kurzů doporučji dláta brousit na 30°. Dláto tak vydrží několikanásobně déle ostré ( dláta jsou od výrobce broušena na 25°). Vytvoříte tím fazetku (mikroúhel), to vám ze začátku . Nástroj vhodný zejména pro hrubé tesařské práce tam, kde jsou zapotřebí silné údery. Mohutná rukojeť z tvrdého a houževnatého habrového dřeva umožňuje pevné uchopení a odolá i silným úderům paličkou.


K 51 kalená na více než 60°HRC. Osmihranná rukojeť s oválnou částí ze švýcarského jilmu, vydatně naolejovaná.

Dláto padne dobře do ruky a může být přesně a snadno vedeno. Tesařská a truhlářská dláta - japonská tesařská dláta - jednotlivá dláta. Děropáč (čepovní dláto ) Atsu-Nomi. Prodej ručního i elektrického nářadí, nástrojů a měřidel pro soustružení, frézování , vrtání, závitování, vystružování, vyvrtávání, broušení, upínání. Dláta vyrobená z vysoce kvalitní oceli.


V nabídce jsou dláta s dřevěnou rukojení i dláta s plastovou rukojetí. Ostrá dláta , která jsou vhodná pro profesionální i domácí použití. Truhlářská a tesařská dláta. Přinejmenším několik základních typů kvalitních dlát je dobré mít v dílně například pro výrobu nábytku nebo stavbu různých konstrukcí z kulatiny a trámů.


Ostří čepele dláta odděluje ze dřeva třísky a vytváří . V tesařství se používají především plochá dláta hraněná, nehraněná a děropáče. Rozdíl ve srovnání s truhlářskými dláty tkví v tom, že tesařská dláta mají mohutnější rukojeť, silnější čepel a ve většině případů jsou i delší. Všechna tesařská dláta NERO jsou vyrobená ze speciální nástrojové oceli s vysokým obsahem uhlíku a kalená po celé délce čepele na tvrdost 61HRC.


Všechny informace o produktu Dláto Tesařská dláta Hattori - sada ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tesařská dláta Hattori - sada ks. Rukojeť je habrová mořená. Cr-Mn oceli je tepelně zušlechtěna na HRc.


Základní nástroj pro dokončovací operace cinkovaných spojů, kde je zapotřebí odebírat tenké vrstvy dřeva pro přesné a detailní spojení čepů.

Dlouhá délka nástroje zajišťuje přesnost vedení. Toto dláto je vždy vedeno. Využívá se především v truhlářství, tesařství či řezbářství.


Tesařské nářadí v lidové architektuře, popis hesla tesařské nářadí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.