Tuesday 29 December 2015

Antigravity yoga ostrava

AntiGravity Yoga Ostrava , Острава. Отметки Нравится: 527. Antigravity yoga, Antigravity fitness. Dokonale funkční 3D tréning s vlastní váhou těla.


FLY YOGA - FLY JÓGA - antigravity jóga , FLY TRAINING. Létající jóga má mnoho názvů, ale všechny však v sobě ukrývají zábavné cvičení v sítích zavěšených ve stropu, v nichž se houpete, balíte se do nich a protahujete i svaly, o nichž jste dosud netušili, že je máte. Například ty mezižeberní vás po prvních lekcích . Dům kultury AKORD Ostrava -Zábřeh přináší pestrou nabídku kulturních akcí – koncerty, divadla, pořady pro děti aj.


Lekce je zakončena důkladným protažením celého těla. Co je to vůbec antigravity yoga ? Efektivně zapojuje všechny svalové skupiny. Umožňuje pohyb v 3D prostoru v neuvěřitelných pozicích a tvarech . Fly jóga neboli létající jóga je specifický druh jógy, kde se cvičí v zabezpečené síti. Zveme Vás na speciální akci HATHA YOGA SESSION s diplomovanými lektory jogy Iva Mojžíšková a Kamil Zasada.


Další na našem seznamu měst, kde jsou krásná jógová studia, je Ostrava. Vybrala jsem zatím místa, kam byste se určitě měli podívat. Vyzkoušejte revoluční typ cvičení!


AY Fly training je cvičení, které posiluje celé tělo kombinací unikátních prvků prováděných v závěsných sítích. Zábavné, bezpečné a maximálně efektivní! Přidejte se ke Gwyneth Paltrow, Madonně nebo Britney Spears a přijte si vyzkoušet AY Fly training! Znovuotevřené Squash centrum ZdravýRelax v Ostravě Porubě (dříve Squash park), nabízí dva perfektní squashové sály ASBSQUASH s dobrým osvětlením, plně vybavené.


FITNESS ORLANDO KARVINÁ. Nacházíme se přímo v centru Karviné na Masarykově náměstí č. Provozujeme sportovní centrum, kde nabízíme sály pro Squash a S- badminton. Náročné, zábavné a efektivní cvičení ve vzduchu, to je antiGravity. Vhodný je pro široké spektrum veřejnosti bez věkového či výkonnostního omezení. Při technicky správně zvládnutých pozicích má širokospektrální . Dnes ušetříte 2Kč díky slevě.


Karviná se stala prvním městem v našem kraji, kde si lidé mohou vyzkoušet nový druh cvičení, takzvanou antigravity jógu. Tohle je Lucie Zorálková, první a zatím jediná lektorka v Moravskoslezském kraji, která se věnuje takzvané antigravity józe. Komunisté zahajují kampaň v oblíbené Ostravě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.