Monday 23 November 2015

Trpytiva folie na iphone

Vysoce kvalitní materiál ochrání váš telefon před poškrábáním a tlumí nárazy. Fólie se snadno nanáší a pokud vás přestane bavit, odstraníte ji snadno a beze zbytku. Vyhledávání podle parametrů. Ceny, Názvu, Doporučujeme. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Velmi tenká samolepka s jednoduchou aplikací a snadným odstraněním. Designová ochranná fólie stylově chrání mobilní telefon a slouží jako skvělý modní doplněk. Set se skládá ze zadního krytu s chromovým efektem a folie na displej. Kryt je vyroben z pevné umělé hmoty, . Kompletní ochrana CellularLine . Fólie Glitty je třpytivá módní ochrana displeje z kolekce GLAMme.


Ochrání váš dotykový displej proti poškrábání, prachu a špíně. Je to jak módní tak funkční doplněk: třpytivý povrch dodá vašemu displeji originální efekt bez jakéhokoliv vlivu na jas displeje. Balení obsahuje navíc vyhlazovací kartičku a čistící hadřík displeje. Přední strana slouží i jako ochranná folie , není tedy nutné používat žádnou další.


Vysoce lesklá a hladká samolepící PVC folie se vzduchovými kanálky v lepidle pro snadnou instalaci bez bublin. Váš telefon bude jako posetý pravými krystaly. Funguje jako jednoduchá samolepka - snadno se přilepí na zadní stranu telefonu. Sticker je velmi lehký a opravdu tenký, proto prakticky nezmění rozměry a váhu vašeho telefonu. Сохраненная копия Перевести эту страницу нояб.


Ochranné fólie jsou tak skvělou investicí, ovšem musíte je umět správně nalepit. V Apple Store obchodech se o vás postarají a nalepí fólii za vás . Не найдено: trpytiva ProMobily. A protože máme každý jiný vkus, připravujeme pro vás kryty i obaly nejrůznějších provedení. Pro dámy budou mimo jiné nová zlatá a třpytivá fashion pouzdra, pro mladé připravujeme ulítlé . Ochranná fólie na mobilní telefon Huawei ascend g3přední displej. Pružný kryt z odlehčeného plastu s tištěným vzorem.


Je přizpůsobený pro snadný úchop. Součástí balení je vysoce kvalitní ochranná fólie n. Výsledek vyhledávání zboží purpurova chrom folie 152cm x 20m roztazitelna.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.