Thursday 26 November 2015

Sušička na balkoně

Susicka pomerne dosti hreje, prijde mi skoda se zbavovat toho tepla, ktere platis. Ale jestli holky pisou, ze to za nizkych teplot neusi, je ta uvaha bezpredmetna. Ona ti v tom kondenzuje voda, pak to promrzne… máme na balkóně vysavač a do dvou let začaly plastové části křehnout a hadice se na několika místech lámala a děrovala. A to máme balkón prosklený, takže na něj nikdy přímo nenapršelo. V sušičce figuruje ta voda a věřím, že je v tom dost částí, kterým . Na rozdíl od balkónu nebo sušáku na zahradě Vám prádlo usuší rychle a za každého počasí.


Při nepříznivém počasí Vám nevzniká v bytě vlhkost a nevznikají plísně. Během sušení se do prádla nedostávají žádné pyly a alergeny. Balkon mám zasklený, odvětrávat lze v pohodě. Nikde v diskusi jsem nenašla, že by sušičku na balkoně někdo měl, myslím, že by to neměl být problém, co vy na to? Jenom to by vás ale nemuselo limitovat, sušičku lze umístit i jinam.


Měla by jenom stát v teplotně neexponovaném prostředí, jehož teplota nepřesahuje °C a nikdy neklesá pod °C. Z toho vyplývá, že jsou nevhodné pokusy umístit sušičku při nedostatku místa v koupelně i kuchyni třeba na balkon nebo . Musíte pro to mít určité podmínky, správné počasí je jen jedna z nich. Jsou však tací, kteří se bez sušičky prádla neobejdou ani v létě. Do této kategorie určitě patří ti, kdo nemají zahradu ani balkon , rodiny s dětmi a majitelé domácích zvířat.


U nich by měla být sušička standardním vybavením jako pračka. Sušíte-li prádlo na balkoně , lehce načichne výfukovými plyny a smogem. Na vesnici se vám to také nevyhne - postačí, když soused roztopí svůj gril, nebo zapálí v kamnech. Tohle všechno se vám se sušičkou nestane, prádlo bude čisté, suché a voňavé.


Navíc do bubnu můžete přidat vůni, kterou máte rádi. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma sušička prádla v ložnici. Uvažuji o tom, že bych tam umístila kondenzační sušičku , ale netuším, jestli to není úplná hloupost. V jednom takovém jsem bydlela, po přestěhování už je byt ok, ale nemám balkon a prádlo tedy musím sušit v bytě. Tento názor obhajuje ještě řada lidí.


Jenže: ne každý má balkon nebo dokonce zahrádku, ne každý miluje žehlení a spousta rodin má doma alergika. Pro všechny tyto případy je sušička určitě vhodným řešením. Zapomeňte na prádlo rozmístěné po bytě, na vlhkost v místnostech či na prádlo na balkóně , hezky všem na očích.


Při běžné práci v domácnosti mi zvuk jím vydávaný vůbec nevadil, a pokud jsem se chtěla soustředit například na psaní textu, sušičku jsem umístila na balkon. I přes otevřené dveře odtud do místnosti nepronikl už žádný zvuk. Klepněte pro větší obrázek.


Jaký je mezi nimi rozdíl a podle jakých parametrů vybírat? Maminky, asi hloupý dotaz, ale prosím poraďte, myslíte, že bych mohla sušičku na prádlo umístit na zaskleněný balkón ? Elektriku bych si tam dotáhla. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. V první řadě sušička prádla šetří čas. Sušičky toho ale umí mnohem víc.


Stačí jí necelé dvě hodiny na to, aby prádlo připravila na žehlení, uložení do skříně, případně lze čerstvě vypranou košili obléci a jít. Také se lze okamžitě zbavit sušáků, které v koupelně zabírají místo a sundat z balkonu věčně překážející šňůry na věšení prádla. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, koľko priestoru vám zaberá sušiak v byte či šnúry na balkóne , týždeň čo týždeň ovešané bielizňou? Taktiež ju môžete bez problémov položiť aj na práčku.


Vyjímečně nízká spotřeba energie. Manuální čištění kondenzátoru je již překonané. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Díky samočistícímu celá specifikace. Neviete ci moze byt susicka aj na balkone ? Vďaka nej sa zbavíte večne prítomného sušiaku na bielizeň.


Nebudete sa musieť obzerať na počasie vonku, ak bielizeň sušíte napríklad na balkóne. V prípade, že máte doma alergikov, je voľba kúpy sušičky rovnako dobrým .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.