Friday 23 October 2015

Western kostým

Kostýmy V této kategorie je produktů. Indiáni, Kovbojové, Mexiko, western. Nabízíme k prodeji kostýmy z divokého západu, mexika. Za výhodné ceny u nás naleznete také indiánské kostýmy.


Dámský kostým Western , Velikost L - 46. Půjčovna kostýmů Praha Vám nabízí nejširší nabídku dámských a pánských kostýmů k zapůjčení!

Prožijte nezapomenutelnou párty, oslavu nebo večírek v originálním kostýmu. Prague Costume Rental: Rent original costumes for you party! We offer a lot type of costumes: historical costumes, hallowen costumes, sexy . Střílení a exploze všeho druhu. OBSAHUJE: SUKNI, HORNÍ DÍL.


Součástí kostýmu jsou šaty, čelenka. Pokud jste milovníkem westernových příběhů, které se odehrávají v prostředí Divokého západu a ve kterých zpravidla vítězí dobro nad zlem, pak jistě budete nadšeni z našich kostýmů kovbojů. Jen si představte tu drsnou a zároveň romantickou atmosféru: Kovbojové ženou dobytek širou plání, . Karnevalový kostým WESTERN SET je vyroben z materiálu počesaný polyester.

Etnické karnevalové kostýmy jsou netradiční kostýmy, které si najdou své uplatnění především na karnevalových oslavách nebo tématických etno večírcích. Stylový karnevalový kostým v motivu indiánské slečny! Balení obsahuje exkluzivní šaty s indiánskými vzory, třásněmi a peříčkem a perfektně sladěnou čelenku. Staň se největší hvězdou karnevalu! Ve žhavém kostýmu kovbojky zkrotíte každého!


Ispirujte se filmem pistolnice a staňte se jednou z nich. Dobrodružné srdce malých slečen zaplesá při pohledu na kostým z Divokého Západu. Pokud jdou vaše děti na karneval ve škole nebo country ples, je kovbojka jedna z variant, se kterou zazáří.


Malá šerifka si jistě sjedná pořádek, ať už bude kdekoliv. Tento kostým maskota obsahuje kombinézu na zapínání, návleky na ruce a nasazovací hlavu. Roztomilé ale přitom sexy šatičky pro kovbojky z Divokého západu se Vám budou hodit i na indiánskou nebo filmovou párty. Pojmy spojené s tímto produktewestern , kovbojka, kostým , sexy kostým , divoký zápa párty, karneval, country . Vám nabízí KOSTÝM WESTERN , vybrat si můžete mezi levnějšími a kvalitnějšími produkty - Vybírejte, srovnejte a nakupte KOSTÝM WESTERN z eshopu Mikaton. Bílá halenka, kostičkovaná sukně, vesta, klobouk.


Materiál: 1 polyester. Pánský propracovaný top barmana, krupiéra či gamblera z divokého západu. Pokud budete mít další požadavek na úpravu kostýmu, uvěďte informaci . Inzerát Western kostým sukně na gumu takže univerzální v okrese Opava, cena Kč, od kuncova.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.