Tuesday 27 October 2015

Teleskopický rohový koupelnový regál

A1TELESKOPICKÝ ROHOVÝ KOUPELNOVÝ REGÁL za 73Kč. Tato nabídka od prodejce svet_bydleni byla archivována dne 27. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 73Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Obchod ověřený zákazníky. Pro výraz rohový koupelnový teleskopicky regal jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Srovnejte ceny produktů internetových. WENKO Koupelnová rohová police Premium Edge Shiny, úrovně, zrcadlo, teleskopická. Jednoduše nastavitelnou tyč (1- 2cm).


Na ni připevnit nastavitelné rohové poličky. Tyč je z chromovaného kovu. Snadná montáž bez nářadí díky upínacímu systému. Koupelnový rohový teleskopický regál s možností upevnění 1- 2cm.


Praktický a elegantní přírůstek do koupelny . Poličky mají odtok vody a jsou z umělé hmoty. S touto rohovou teleskopickou policí získáte další úložný prostor pro šampon, přísady do koupele, sprchový gely a další nezbytnosti. Teleskopická rohová police do koupelny. Jednotlivé poličky mají praktické odvodňovací otvory.


I stěnu koupelny potěší. Kovové regály Vám nabídnou nemalý úložný prostor v koupelně, regály jsou patrové, v nabídce najdete i regál, který využijete na odložení kosmetiky. Hledáte regal teleskopicky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Metaltex Slim de luxe pojízdný regál. Vyhledávání výrazu: TELESKOPICKÝ ROHOVÝ KOUPELNOVÝ REGÁL.


Police KOSTA rohová s přísavkami. Froté série „sova - ručník pro hosty. Výsledek vyhledávání slov teleskopický regál nad pračku.


Při hledání slov teleskopický regál nad pračku nebyly nalezeny žádné produkty. Další slevy koupelny na Kupi. Кеш Uklizená koupelna, to je tak trochu vizitka správné hospodyňky.


A protože víme, že to není ani trochu jednoduché, přinášíme vám pomocníky od oblíbené značky. Drátěná police na zeď CHROM . Navíc koupelnové regály a poličky za trvale nejnižší ceny. Od rohových dílů po úložné lavice, naše série koupelnových doplňků SILVERÅN v tradičním stylu nabízí vše, co potřebujete k vytvoření pohodlné koupelny.


Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti. Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.