Tuesday 20 October 2015

Šenk nožíře dobroty restaurace a penzion

Zavítejte a poznejte poličskou pohostinnost v její nejlepší podobě. Jídla a nápoje, cukrovinky, zákusky, sendviče, steaky, studená kuchyně, těstoviny , saláty . THT, Palackého náměstí 1 Polička0. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


PENZION U ŠLECHTŮ - Milovy č. Dobroty v Poličce už se těší na vaši návštěvu. Sněžnéweb Fotografie u firmy. Pokud jste se rozhodli strávit dovolenou na Vysočině, pak je hotel Svratka ideálním místem pro váš pobyt.


Velice příjemné posezení ve stylové restauraci. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Na Vyhlídce 4 Svratka15 . Dobrému jídlu a hojnému pití. Provoz stylové restaurace s nabídkou jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů. Penzion Adéla pension Adresa: Hegerova 36 Polička.


Možnost pořádání oslav a večírků. K dispozici je letní zahrádka. Na Bídě 1 Polička, Horní Předměstí. Nabídka ubytování ve třech starobyle zařízených pokojích.


Sezónní provoz (IV. – XI.) samostatná koupelna a WC pro každý pokoj na chodbičce, lůžek. Pokud plánujete strávit víkend či dovolenou v Českém ráji v penzionu s restaurací s kvalitním ubytováním a vstřícnou obsluhou, neváhejte využít některý z našich . Oficjalne strony województwa pardubickiego prezentujące region turystyczny Czech Wschodnich i udzielające kompleksowych i zaktualizowanych informacji turystycznych. Lze využít i pro přátelská setkání. Ubytování v Chalupářském stylu v PoličceNabízíme ubytování a stravování v našem Penzionu a restauraci Na Chalupě v Poličce.


Aug Photo-sharing community. Discover the world through photos. ENK NOŽÍŘE DOBROTY - restaurace - ubytování, restaurace , možnost pořádání rautů, svateb.


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Korouhev, Lačnov Korouhev. Hegerova 10 Polička, Horní . Restaurace a penzion Na Chalupě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.