Monday 26 October 2015

Kubis 74 vzorovy dum

KUBIS zůstává věrný své typové řadě. Jeho poznávacím znamením jsou jednoduché tvary, energetická úspornost a naprosto špičková výbava. V základní ceně domu máte pergolu garážového stání, základovou desku a systém automatizace domácnosti od SIEMENS. Dům má sedlovou střechu se sklonem 22°, a tak je vhodný do moderní i starší zástavby.


Moderní rodinný dům Kubis , navržený pro mladou generaci rodin, kteří preferují nízké provozní náklady při zachování vysoké úrovně bydlení. Dům vytopíte mnohem rychleji, neboť nevytápíte masivní obvodové zdi, ale prakticky jen obytný prostor. Nabízíme typové objekty od domů energeticky úsporných až po pasivní dřevostavby. Dřevostavba Kubis ( vzorový dům Obchodní centrum pro Hradec Králové, Pardubice a okolí) je v nabídce RD Rýmařov již několik . Nové fotky domu Kubis v individuální úpravě.


Podívejte se na fotky nového vzorového domu v Blešně u Hradce Králové. Ještě zajímavější provedení tohoto typu pro vás chystáme na červenec letošního . Dům je velmi oblíbený pro svůj kompaktní . Dodáváme kvalitní nové montované dřevěné rodinné domy a malé domky na klíč. Montované rodinné domy vynikají rychlostí výstavby, nízkou pořizovací cenou a hlavně velmi dobrými tepelnými vlastnostmi. Můžete si vybrat z rozsáhlé nabídky nových rodinných domů na klíč. V Doksanech u Roudnice nad Labem postavíme již 15.


Můžu se tě ještě zeptat, jakou výhřevnost má ta vložka (kw) a jak jste spokojeni? Máme tu v Benešově krbaře, ale jemu to rozhodně svěřit nemůžeme, máme špatnou zkušenost z bytu. Je to stavebnice nebo vyzděné? Omlouvám se za tolik otázek emoticon.


Vzorový dom Kubis Lozorno ModerneDomy. Lukách nad Jihlavou den otevřených dveří. Zájemci o prohlídku domu Kubis , kteří přes týden nestíhají náš dům navštívit, mají možnost právě v tento den. Každopádně žádám všechny zájemce, aby mi předem zavolali a domluvili si čas schůzky, rád bych se . Kubis 6je ideálnou drevostavbou pre rodinu, ktorá hľadá ekonomické bývanie s dôrazom na ekologické spracovanie stavby a využitie moderných. Obchodní zastoupení největšího výrobce dřevostaveb RD Rýmařov pro Jižní čechy v Českých Budějovicích.


Proto se pojedeme podívat na vzorový dům v Olomouci. Pěkné je také množství lidí, kteří Kubis mají a dělí se o své dojmy na stránkách Modré Střechy. Ostrov nedaleko Kuby omývaný vlnami Atlantiku?


Klidná oáza nerušeného soukromí?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.