Thursday 22 October 2015

Elektronicke soucastky

Aktivní a pasivní elektrosoučástky. Dodáváme širokou paletu aktivních i pasivních součástek pro elektroniku. V naší nabídce naleznete polovodiče, optosoučástky, rezistory, kondenzátory a krystaly od předních světových výrobců, dále součástky pro opravy spotřební . Neváhejte a nakupujte u nás.


Je Vaším koníčkem eletronika a elektrotechnika? Nakupte elektro součástky na Tipa.

Tvorba eshopu: Web Revolution Web Revolution s. Jaromír Buček, prodej elektronických součástek , plošných spojů a měřicí techniky. Zajišťujeme krátké dodací lhůty a velmi dobré ceny součástek. Zabýváme se velkoobchodní distribucí elektronických součástek pro průmyslovou výrobu.


Nabízíme velký sortiment elektronických součástek , nářadí pro elektroniku, stavebnice, osvětlovací prvky a elektroniku pro zábavu. SOS electronic europe - součástky z . Obrázky zboží jsou jen ilustracemi na ukázku, mají jen informativní charakter a někdy se mohou lišit od skutečného vzhledu součástky. Jednoznačná specifikace zboží je určena technickým listem (datasheetem) výrobce.

Zboží splňující směrnici RoHS je v příponě čísla zboží označeno znakem. Podle zákona o evidenci tržeb. Distributor elektronických součástek s obrovským výběrem zboží skladem a možností okamžitého odeslání bez požadavku na minimální objednávkové množství.


Denně přidávány nové elektronické díly. Elektrické součástky jsou též. Jsme malý obchod prodávající elektronické součástky , elektrochemii, měřící techniku, konstrukční prvky a nářadí pro slaboproudou elektroniku.


Budeme více než rádi Vám pomoci při výběru produktů či řešení problémů týkající se elektroniky. Official Electronic se zabývá prodejem elektronických součástek. Prodej elektrosoučástek v Plzni-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KARBOTECHNIK - uhlík - grafit, MONS CARBON, s. Kůs elektronické součástky ,. V mém e-shopu naleznete potřeby pro správného bastlíře, ale především široký výběr elektrotechnických součástek, elektroniky a LED osvětlení.


Moje záliba v elektrotechnice je to, co tvoří tento obchod. V nabídce naleznete veškeré nejpoužívanější elektronické součástky. Také myslím na domácnost, a proto nabízím . Diskrétní součástky, světlo-LED pásky, elektroinstalační materiál.


Konektory a redukce, Stavebnice, Raspberry Pi, Kabely a vodiče, Anténní technika, Satelitní technika.

Velkoobcho maloobchod a zásilková služba - elektronické součástky. Některé užitečné linky na prodejce radioamatérských součástek: Firmy v ČR: Linky na některé zahraniční prodejce najdete zde. EZK - internetovský obchod s . Havlíčkova ( naproti bývalému areálu Tesly).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.