Tuesday 29 September 2015

Rostex nuzky

V této kategorii vám nabízíme rozsáhlý sortiment kvalitních nůžek na plech určených k přesnému stříhání plechových dílců s tloušťkou až do mm (dle druhu nůžek). Jedná se o velmi odolné a kvalitně zpracované nářadí , které vám poslouží řadu let. Pokud hledáte široký výběr nůžek na plech, pak jste.


Délka: 1mm Hmotnost: kg Použití: k odstřihování nití a pro drobné práce. Bezpečnostní třídaBezpečnostní kování 4. Nůžky na plech značky Rostex.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Varianta: Pravé Délka: 2mm. Skladovost: Skladem, obvyklá doba expedice den. NÁŘADÍ - ELEKTRICKÉ nářadí - Nezařazené NOVÉ ZBOŽÍ.


ROSTEX - nůžky výstřihové na plech do 3mm. Převodové nůžky na plech vhodné pro stříhání plechu do síly mm. Levé - pro rovný střih, úhly a levotočivé oblouky.


Provedení: Pravé - Převod: Ano - Délka: 240mm.

Zabudovaný převod minimalizuje potřebnou manipulační sílu a tím značně usnadňuje práci. Prodám nerezové nůžky na drůbež značky Rostex. Osobní předání možné v Brně, jinak poštovné dle ceníku ČP. Ruční nůžky na plech pro stříhání materiálů až do tloušťky 5mm.


Pro domácí použití nabízíme jednoduché celokovové nůžky v různých tvarech a barvách. Vyšší řady již kromě velmi kvalitního vroubkovaného ostří disponují také převodem pro zmenšení . Jedná se o solidní nůžky určené pro stříhání plechů a tuhých materiálů, čemuž napomáhá i upínací šroub určený pro nastavitelnost tuhosti střihu. Další podrobné informace . K odstřihování nití a pro drobné práce. Naše cena: 2Kč včetně DPH. Výrobce: Rostex Vyškov . Dodáváme bezpečnostní nože a čepele MARTOR, OLFA, KDS, atd.


Vyrábí bezpečnostní, stavební, interiérové, panikové, nábytkové, kování. Dále nabízí kování pro plastová okna a dveře, doplňkové kování, dveřní madla, kliky, zámky, pojezdová kolečka, zahradnické nůžky a nůžky na plech. Nabízí sety bezpečnostního a dveřního kování.


Od klasických univerzálních, přes nůžky na silné větve, nůžky na květiny až po speciální produkty. Určitě vás proto potěší zpráva, že firma Rostex na základě požadavků klientů obnovila výrobu některých druhů zahradnických nůžek, které v současnosti nabízí ve stejné kvalitě, na kterou byli zákazníci v minulosti zvyklí. Svým zákazníkům nabízíme široký výběr kování, zámků, bezpečnostních a interiérových dveří.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.