Wednesday 30 September 2015

Retro dveřní kliky

Kování pro vnitřní dveře má otvor pro obyčejný (dozický ) klíč, pro stavební vložku, nebo s WC kličkou. Interiérové kování je možné dodat se štítem,. Máme rustikální kování na dveře v rozetovém i štítovém provedení.


Některé naše rustikální modely jsou doplněny vkusným porcelánovým madlem. Dopřejte si kouzlo rustikálních dveřních. Rozetové kování poznáte podle toho, že klika a otvor pro klíč jsou na samostatných kusech, tzv.

Rustikální kování se blíží původním originálům, a podtrhuje styl a atmosféru retro místností. Ocení jej proto všichni ti, kdo . Tip: Nepotřebujte k našim dveřním klikám i dveře? Připravili jsme pro Vás stylovou prezentaci dveří a klik na ploše 330m² (Praha - Libuš) kde najdate dveře a vše okolo: interiérové dveře, dřevěné dveře, posuvné dveře do pouzdra i na stěnu, designové dveře Battente, stavební pouzdra, speciální dveře a mnoho dalších . Bilbao je krásná dveřní klika , která se díky masivnímu tvaru stane dominantou Vašich interiérových dveří. Díky materiálu se skloubí originální vzhled s naprostou top kvalitou výroby. U nás najdete také retro kliky z mosazi.


Když si pořídíte mosaznou kliku, tak určitě neprohloupíte.

Klotho R je krásná dveřní klika , kterou si kvůli jejímu elegantnímu oblému tvaru rychle zamilujete! Kované kliky v této sekci se vyrábějí na zakázku , jejich dodací lhůta je cca měsíce. Při potvrzení objednávky je vystavena zálohová faktura na částku cca z celkové ceny.


Povrchová úprava NR, RO, SP - materiál ŽELEZO. Prodáváme dveřní kování v moderním i retro designu, štítkové i rozetové, množství autentických kovových barev. Vyberte si z desítek vzorů.


Dveřní kování retro rozetové OK (Dveřní kování retro rozeta rozetové klika rustikální kliky). Dveřní kliky kovová lakovaná komaxit kladívková barva na dveře klika pro dveře. Pokud máte rádi jedinečnost a nevšední záležitosti, či si potrpíte na prvky s nádechem historie a retro , pak jsou pro Vás kované kliky jako dělaná. Výrobek z kolekce retro určený pro interiéry v retro a klasickém stylu. Přejeme si, aby Vás naše kliky bavily stejně jako nás.


Kvalitní české kování a kliky HOLAR, nerezové i plastové dveřní kování a kliky na vchodové dveře a vnitřní dveře. Nerezové interiérové, koupelnové a wc doplňky. Nerezová a plastová madla.


Kliky a kování na všechny typy oken. Posuvné kování předního výrobce kování pro posuvné dveře šatních skříní, vestavěných skříní, posuvných interiérových dveří. Nabízíme také produkty Maco - okenní a dveřní celoobvodové kování, Hoppe - interiérové a exteriérové dveřní kliky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.