Wednesday 23 September 2015

Nejznámější národní parky usa

Svou troškou do mlýna může přispět i Kanada. Na jejím území leží největší národní park Severní Ameriky – Wood Buffalo, kde se nachází největší populace bizonů na planetě. Celkem sedm kanadských národních parků je pak zapsáno na seznamu UNESCO. Pojďte se podívat do tří nejznámějších parků.


Nejvíce národních parků se nachází v Kalifornii (9) a na Aljašce (8), které následuje Utah s pěti národními parky a Colorado se čtyřmi. Rozlohou největším národním parkem je Wrangell . Jedná se v podstatě o supervulkán. Nejkrásněšjí oblouk je Delicate Arch, ke kterému vede i nejznámější turistická cesta zde. Foto: Tomáš Plíhal - zvětšit zde . Větší část přírodních kouzel USA střeží stát v národních a státních parcích, chráněných krajinných oblastech, polesích a pobřežních rezervacích.


Nejznámější národní parky na západu USA. Amerika nabízí jedny z nejkrásnějších přírodních scenérií na světě. Můžete tak zde navštívit přes několik desítek národních parků.


Národní parky - Spojené státy americké. Po celých Spojených státech je celkem národních parků , z nichž figuruje na Seznamu světového dědictví UNESCO. Nejstarší a nejznámější národní park USA. Tímto parkem je světoznámý Yellowstonský národní park, který se rozkládá na území amerických států Wyoming, Idaho a Montana.


A jaké atrakce nám park nabízí? Zájez který nabízí milovníkům přírody průřez tím nejlepším, co může americký západ nabídnout. Od pouští po ledovce, od mořských pláží po horské štíty.


Grand Canyon je nejznámější kaňon na světě. Máme pro vás několik tipů. Ve Spojených státech je národních parků a ty nejznámější , jako jsou Yellowstone, Yosemite nebo Death Valley, každý rok lákají miliony turistů. V Exclusive Tours vám nabízíme cestu za méně známými místy, které si vás však svou . Kolik znáte národních parků USA ? Pokud jste ještě nenavštívili USA , tak to asi víc nebude.


Západní pobřeží USA nabízí ty nejznámější a nejkrásnější. Absolvovat je můžete s cestovní kanceláři na některém z poznávacích zájezdu do USA. Příroda západního pobřeží USA láká nespočet cestovatelů. Najdete tam národní parky Zion, Arches, Kolob Canyons, Angel Landing a mnohé další. Který z nich je však nejkrásnější.


USA - New York - Washington D. Philadelphia - americký sen podrobně. Dovolená v Los Angeles, San Francisku a Las Vegas. Cestování Amerikou vám naplánujeme přesně dle vašich představ.


Кеш Перекласти цю сторінку Během této desetidenní cesty poznáte to nejlepší, co si milovník krajinářské fotografie může jen přát - od Las Vegas a Údolí smrti po národní parky Zion, Bryce Canyon. Odpoledne se pak přesuneme do národního parku Arches, který je známý především díky svým pískovcovým obloukům, s nejznámějším Delicate Arch – k .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.