Tuesday 29 September 2015

Garsonka praha pronájem do 5000

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Jindřicha z Lipé, Česká Lípa. Byty se liší podlahovou plochou, vybaveností a dalsími . Garsonky jsou malé byty tvořené zpravidla pouze jednou obytnou místností s příslušenstvím.


V naší nabídce naleznete byty garsoniéry ve všech lokalitách České . Vám zprostředkuje pronájem samostatného vybaveného pokoje v prvním patře bytového domu v Luhačovicích. Kč se všemi poplatky i za energie. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěknou garsonku v klidné lokalitě a téměř v centru Chomutova. Při podpisu smlouvy je vyžadovaná platba vratné kauce.


Samostatný pokoj PVokovice, ul. Praha - Vokovice, Tobrucká. V bytě bydlí ještě osoby vostatních pokojích - muž ca let a slečna ca 28. Je zde tedy společná koupelna a kuc.


Hledám pronájem bytu 2kk a více nebo Domu v Mníšku pod Brdy Do 20. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší . Kliknutím na vybranou nabídku v seznamu velmi levné byty k pronájmu ( do ,-) zobrazíte její podrobný popis.


U každé nabídky je přímý kontakt na. K dispozici sklep a společné prostory. Labem - Neštěmice Mlýnská Inzerát podán dne: 11. Přidat do oblíbených Odebrat z oblíbených . Plzenecká, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Plzeň-město. Hezký den, sháním pro sebe.


Zařízená, koupelna s vanou. Okno na jih, parkování před domem. Pronájem garsonky , m. Tiché a klidné bydlení v přírodě. Potůček pod okny a přírodní koupaliště nedaleko.


V obci je pošta, obcho . Byt je čerstvě po rekonstrukci, situovaný s okny do parku. Pokoj je pouze pro jednu ženu. Room is only for one woman!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.