Friday 25 September 2015

Formátování desek praha

Prodej deskového materiálu, služby pro truhláře a kutily, výroba nábytku. Poskytujeme služby truhlářům a kutilům, přesné řezání ( formátování ) desek , olepování hran a vrtání montážních otvorů. Vyrábíme jednoduchý nábytek na míru, skříňky . Na základě vyplněného formuláře vám vypracujeme cenovou nabídku.


Požadované rozměry zadejte dle jednoduchého návodu. Formátování - služby pro truhláře a kutily, nábytkové díly.

Firmám, ale i běžným spotřebitelům jsme schopni nejenom deskový materiál prodat, ale hlavně následně opracovat na nejmodernějších počítačem řízených strojích. Naším cílem je vysoká kvalita a spokojený zákazník. Přesné formátování na nejmodernějších strojích. Olepení provádíme transparentním, nebo. Provozovnu naleznete v Praze.


Kromě prodeje dřevomateriálů nabízíme další služby, formátujeme deskový materiál, hraníme plastovými hranami ABS, řezivo hoblujeme a impregnujeme. Zajišťujeme dopravu, nakládka a páskování je zdarma. Využijte široké nabídky dřevomateriálů za příznivé ceny v dopravně dostupné lokalitě v Praze.


Polepování nábytkových dílů ABS.

Materiály dřevo, lamino, dřevotříska, řezání desek , nábytkové hrany, skříňky, botníky. Potřebujete nařezat jednu desku nebo hledáte partnera pro dlouhodobou spolupráci při formátování překližky, osb desek či jiného materiálu? Truhlářství a formátování Praha - Jiří Čechovský.


V tom případě využijte služeb našeho nářezového centra. Máme několikaleté zkušenosti s formátováním překližky např. U HORNBACHU zakoupený dřevěný materiál přiřízneme na příslušný požadovaný rozměr: Přířez.


Přesně na milimetry podle vašeho zadání rozměrů. ABS hrany o tloušťce 5mm, 1mm, 2mm nebo 3mm. Minimální nařezaný formát je: 5mm x 2mm. Našimi přístroji můžeme řezat pouze . Výroba nábytku Praha - formátování , olepování.


Nabízíme Vám kvalitní služby formátování lamino desek i ostatního deskového materiálu a olepování abs hran nábytkových dílců! Pro efektivní využití materiálu provádíme zdarma softwarovou optimalizaci nářezováno plánu. Služby pro truhláře a kutily zajišťujeme v areálu DÉMOS - Nábytek Servis a. Objednávky služeb a zakoupení materiálu lze tímto uskutečnit pod . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jaroslav Doubek - Dřevobis, ELKOM P. Díky nabídce formátování , lepení hran a také CNC obrábění a výroby dýhových sesazenek jsme partnerem pro každého, kdo upřednostňuje dodávky výrobních polotovarů nebo již hotových výrobků.


Cílem firmy JAF HOLZ je nejvyšší kvalita zpracování a výroby. Naši kvalifikovaní pracovníci zpracovávají Vaše zakázky na.

Zakázkově nabízíme širokou škálu kuchyňských pracovních desek , zádových obkladů, umakartů, kompaktních desek a okenních vnitřních parapetů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.