Friday 28 August 2015

Zásilkovna pardubice jindřišská

NÁBYTEK U LETKY, Hana Ondřejová. Pardubice , Jana Zajíce 983. Před pobočkou lze parkovat. Pobočka je dobře dostupná. Nejbližší zastávka MHD je Karla IV.


Přeprava zásilek na Slovensko i do Rakouska a Německa. Služba je určená pro koncové zákazníky (MO prodej). Může se to nacházet v různých obchodech nebo firmách, níže najdete sepsané všechna odběrná místa. Doručení do zásilkovny Vám nabízíme jen za Kč.


Je na Vás, kdy a kde si zásilku chcete vyzvednout. Náměstí Republiky (1m) Trolej: č. Po ulici Sukova třída, odbočit do ulice Na Hrádku a druhou odbočkou vlevo (u cyklosportu Wanted) na parkoviště až k zadnímu vchodu OC . Seznam výdejních míst ZÁSILKOVNA POINT ČR. Zásilkovny se nacházejí po celém . Více informací, kontakty na pobočky, mapu a. Ostrov, Hroznětínská 161.


Otnice, Boženy Němcové 481. Plánování trasy od Mapy. Vyzkoušejte náš plánovač tras. Písek Adresa: Mírové nám. Na přání našich zákazníků jsme zřídili novou službu.


V současné době se jedná o jeden z nejlevnějších způsobů . Je povinná alespoň jedna kontaktní osoba. V newsletteru zasíláme informace o otevíraných a změnách v existujících pobočkách, nových službách a další důležitá sdělení, proto doporučujeme newsletter přijímat. Určení koho kontaktovat. Faktury: Informace o nových a neuhrazených fakturách.


Vyberte si ze široké nabídky výdejních míst po celé ČR. Dohromady máme více než 6výdejních po celé ČR. Servis počítačů a notebooků. Provádíme pozáruční opravy PC a Notebooků.


Dva parametry na které klademe důraz. Vše se snažíme vyřešit tak, . ZÁSILKOVNA - Dodání na výdejní místo, kde si zboží vyzvednete ( seznam výdejních míst viz níže). ULOŽENKA - Dodání na výdejní místo, kde si zboží.


So-Ne: dle domluvy, Fitcentrum I-R Club Masarykovo nám.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.